Top Service

Fast and good - highly recommended

Goed product tegen een aanvaardbare prijs en snel geleverd

Prima snel geleverd en goed advies

Na advies, onderdeel besteld.

Via Whatsapp zeer goed geholpen

Prettig

Vlot en veel spul

In de middag iets besteld en volgende dag al bezorgd.

Besteld. Ontvangen. Prima

Artikel had ik snel in huis

hele goede service

Top werknemers, ze denken in oplossingen en superservice. De volgende dag alle spullen in huis en opgelost.

Ik wist niet goed wat voor type onderdeel ik voor een niet meer in de handel zijnde kraan moest hebben maar jullie hebben het uitgezocht zodat ik het kon bestellen. Onderdeel in de kraan gezet en hij werkt weer perfect. Bedankt hiervoor.

Goei duidelijke we site. Snelle levering, goei prijs kwaliteit

Op zeer vriendelijke en professionele manier geholpen en geadviseerd.

Omdat mijn keukenkraan lekte tussen hals en kraanhuis, heb ik telefonisch contact opgenomen met Vervangingsmarkt. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan door Maarten. Hij luisterde goed naar mijn probleem en adviseerde mij om een set nieuwe rubbers te bestellen. De volgende dag had ik die binnen en omdat ik geen expert ben, had ik nog een vraag. Weer met Maarten gebeld en die heeft mij geduldig uitgelegd wat ik moest doen. Kraan weer in elkaar gezet en probleem was verholpen. Erg dankbaar en de kosten vielen mee. ! Wat wil je nog meer tegenwoordig.

Veel voor weinig

Goeie aanbeveling

Lang gezocht en bij Vervaningsmarkt snel gevonden !

Vele fysieke winkels afgelopen en gezocht naar een Inzetbakje voor mijn gootsteen, resultaat nul. Bij vervangingsmarkt zag ik 'in een oogopslag' het bakje wat ik zocht. Na de bestelling heb ik het betreffende bakje snel ontvangen ! Kortom; volgende keer éérst kijken op Vervangingsmarkt ! Bedankt, Wim Behage

Supersnel geleverd voor een vlijmscherpe prijs

Duidelijke site. Scherpe prijzen. Pijlsnelle levering.

Beste, mijn bestelling voldoet zeer zeker aan wat ik ervan verwachtte.

Snelle levering ondanks....

Hoewel op de site aan werd gegeven dat er maar 1 stuks op voorraad was was de bestelling toch in normale tijd binnen!

Alles en goed en snel gelevert

Duidelijke maatvoeringen op de website zodat jet eigenlijk onmogelijk is om een verkeerd product te bestellen!

Snel duidelijk wat ik nodig heb en ook levering volgens afspraal

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle levering

Snelle levering van het bestelde artikel

Eenvoudig online te bestellen en je kan het proces van leveren volgen

Supersnelle levering. Heel fijn!

Makkelijk bestelproces en snelle levering!

uitstekende service, mensen zijn zeer behulpzaam

ook na verkeerd product te hebben gekregen snelle omruilservice en hierdoor snel het juiste product in huis

Top service, correcte hulp en snelle verzending

De enige site die spontaan hulp aanbied

Heldere website, snelle levering

En een passend product