Goede webwinkel snel geleverd

Fijne site, duidelijkheid en structuur. Makkelijk betaalmethoden en snelle levering

Uitgebreid assortiment.

Zocht eigenlijk een nieuwe syphonstop voor mijn keuken, de oude lekte. Bleek dat de Vervangingsmarkt ook het afdichtingsrubbertje los verkochten. Prima dus!

Slecht advies

Via de app een advies gekregen voor een onderdeel. Dat was een verkeerd advies

Uitstekend!

Op maandag een pedaal voor een Wesco prullenbak besteld. Dinsdagmiddag was het er, goed verpakt. Prima service.

Goede service en snelle levering

Na het opsturen van een foto van het artikel kreeg ik meteen een mail met een link voor de juiste bestelling. De volgende dag in huis en het past precies. Na dagen zoeken bij allerlei bouwmarkten was dit een verademing

prima service snelle levering

prima service snelle levering

Duidelijk overzicht van de beschikbare onderdelen

Een onderdeel van een kraan terugvinden liep zeer vlot via de website. Ook het bestelproces was eenvoudig.

Top service set

Ik heb een service set besteld voor mijn Quooker. Volgens de Quooker organisatie moest ik de hele kraan vervangen maar kreeg ik uit coulance 100 euro korting omdat de kraan niet meer te maken was. Dat leek me wat overdreven en bovendien niet duurzaam. Vervolgens zelf de kraan voorzichtig uit elkaar gehaald en werd mij duidelijk dat alleen de cartouche lam was geworden door gebruik. In het service setje kon ik dit bestellen. Na installatie loopt de kraan weer als een zonnetje. Dank aan jullie voor het leveren van deze set. En best apart dat Quooker hierover niets zegt maar gelijk kiest voor vervangen van de kraan.

Zoals verwacht.

Netjes en snel geleverd en ook zoals het op de foto aangeeft. Niks op aan te merken.

erg goed

had iets verkeerds besteld. Maarten heeft me zeer goed geholpen

Ik heb onlangs een quooker kraan onderhoudset besteld. Alle onderdelen zaten in de set. Ik kon makkelijk de cartouge van de kraan vervangen. Ik kon nergens deze set vinden anders dan vervangingsmarkt. Bedankt.

Snelle verzending, maar prijzige brievenbus verzending

Twee keer besteld en beide keren verzonden zoals beloofd. Helaas betaal je voor een zending via de brievenbus evenveel als een pakketje.

Ik heb een bestelling gedaan en was die goed moest goed retourneren en wat blijkt je moet verzendkos

Ik heb een bestelling gedaan blijkt dat het toch niet goed genoeg was om de aansluiting te doen onder mijn wasbak dus het artikel ging terug maar je moet Verzendkosten betalen er staat duidelijk bij om oplossen te voorkomen moet je een Retour nummer aanvragen Heb ik gedaan Maar toch kost moeten betalen Dat is natuurlijk niet fijn Laat dit dan ook duidelijk weten dat er kosten bij komen Geen fijn ervaring

Pakketje werd snel geleverd maar kwaliteit van het meegeleverde plastiek tooltje is slecht: breekt gewoon af dus moet je iets anders verzinnen om de afdichting uit de kraan te krijgen. Setje bevat onderdelen die ik niet ging gebruiken maar er is geen setje met minder onderdelen te krijgen: je betaald dus voor dingen die je niet gaat gebruiken. Jammer, maar wat doe je als geen losse onderdelen verkocht worden alleen een gecombineerde set. Heb dus maar 2 onderdelen uit het setje van 5 gebruikt.

Geweldig zeeppomp

Correcte afhandeling van de service dienst Vervangingsmarkt

Na twee dagen contact opgenomen met de Service dienst van de Vervangingsmarkt met de vraag, Waar blijft mijn pakketje? De servicemedewerker stelde mij meteen gerust "wacht nog een dag!' m.b.t. de postbezorging mogelijk zit er 'wat' vertraging in de bestel- dienst van de bezorging! Anders, geeft u even een belletje, dan lossen wij het alsnog correct op! Met een latere Postbezorging op de dag is het bestelde pakketje alsnog keurig bezorgt! Met vriendelijke groet Peer.

Product conform verwachting.

Veren voor Wesco kickmaster bestelt en inderdaad ze passen en de prullenbak doet het weer. Vandaar dan ook 4 sterren. Het enige wat ik wel minder vind zijn de verzendkosten. Voor twee veren, die uiteindelijk gewoon per brievenbuspost zijn verzonden (zonder track&trace) moest ik wel 3,95 euro verzendkosten betalen. :-(

correct

super service

via de app met behulp van foto's binnen een paar minuten het juiste artikel gevonden. super.

Een correcte en snelle levering!!

Het was een correcte en snelle levering.

Prima website, snelle en correcte levering.

Snelle levering. Goed product.

Vlotte bestelling.

Artikel snel gevonden. Snel bezorgd.

Prima foto gestuurd van art, en snel geleverd

Alles ok. Past en werkt goed

Goede en snelle service

Product zoals omschreven en goede kwaliteit.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK