Prima geholpen

Makkelijke te bestellen, volgende dag in huis.

Product makkelijk te vinden, snel geleverd.

Prima korfplug

Na eerst bij andere bedrijven een goedkope korfplug te hebben besteld die achteraf niet pasten. Toch maar bij Vervangingsmarkt B.V. de korfplug besteld en deze paste direct.

Mijn pakketje razendsnel ontvangen

Betrouwbaar. Snelle levering.

Adequate inzage voorraad via website. Daardoor ook daadwerkelijke levering indien produkt aanwezig. Goede communicatie via mail.

Duidelijke site en goede ondersteuning.

Snelle service en duidelijke voortgang info

Slechte service mbt retourneren

Ik heb laatst een pluizenfilter voor mijn droger gekocht. Het was helaas het verkeerde type, waardoor ik hem wilde retourneren. Er staan op de website alleen algemene voorwaarden waar je je helemaal doorheen moet worstelen en een hele omslachtige manier waarop je dat zou kunnen doen. Ik heb hierop een mail gestuurd, maar het enige wat ik als antwoord kreeg, was dat ik het kon terugvinden in de algemene voorwaarden! Nou, als dat niet klantonvriendelijk is, dan weet ik het niet meer!! Echt waardeloos. Dus zit ik nog steeds met een onbruikbare nieuwe filter… Dankjewel Vervangingsmarkt, voor de service!

Heel correct

Was de eerste keer en zeker niet voor de laatste keer proficiat

Niet goedkoop, wel snelle levering

Vervangende thermostaat besteld voor de douche. 30 euro duurder dan elders, maar dan wel de volgende dag in huis. Dat scheelde 4 dagen koud douchen in dit geval. Verder geen op- of aanmerkingen.

Snelle levering ziet er goed uit

Geweldig goed geregeld. Goede informatie

Met name het feit dat ik een apart bericht ontving met goede instructies over de montage was echt geweldig

super service

Uitstekend.

Nieuwe levensfase voor mijn Quooker. PRO3 binnenwerk vervangen. Netjes en snel geleverd.

Goede en deskundige service

Een cartouche besteld voor een kraan. Het juiste onderdeel werd geleverd. Begeleid en voorgelicht bij uitname oud onderdeel. Tevreden en de kraan doet het weer goed

Juiste onderdeel snel geleverd.

Ik had probleem met lekkende kraan. Een nieuwe zou me 250€ kosten. Dankzij het grote assortiment van vervangingsmarkt.nl is ze voor nog geen 50€ hersteld verzending inbegrepen.

Goede en snelle service

Heb op vrijdagmiddag gebeld voor een binnen werk van de kraan,na betaling werd hij nog op de post gedaan .Zaterdag had ik `m al binnen en kon de kraan gelijk repareren.Ik ben snel en deskundig geholpen !!!

Duidelijke website. Ruime keuze en snelle levering. We hadden een zeepflacon besteld die helaas ondanks goed opmeten niet past. Lastig dat het artikel niet retour gestuurd mag worden terwijl we het niet gebruikt hebben. Dat weerhoud mij om nogmaals te bestellen.

Vriendelijk te woord gestaan.

Goed, maar had graag gehoord dat bij het vervangen van de regelunits er een grote kans is dat de kleurmarkeringen kapot kunnen gaan. Want nu moest ik die alsnog bestellen en weer verzendkosten betalen.

Prettig en vriendelijk te woord gestaan en deskundig geïnformeerd.

Vriendelijk te woord gestaan en deskundig geïnformeerd.

Goed, snel en simpel

Geen rompslomp, meteen het goede product en klaar.

snel, accuraat en deskundig.

altijd goed!

Alleen de bezorger heeft het pakketje in de papierbak gedaan en deze is maandag geleegd pakketje weg

duidelijkheid bij bestellen en vlotte levering

Een duidelijke site wat je nodig hebt om te bestellen.

Positief

Goede hulp. Prima advies en voldoende kennis om direct het juiste product aan te bieden

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK