Snel

Snel het juiste product ontvangen

Zie boven

Product en levering perfect volgens afspraak

Gedetailleerde en heldere site

Levering stipt en in orde

Perfect passend

Zeer snelle levering

Resultaat fantastisch

Ik heb jaren gezocht naar vervangende gootsteen zeefjes zonder resultaat. Ook bij de originele wasbak maker niet beschikbaar. Ik aas zeer verast dat kk bij het zoeken op de site niet de maat kon opgeven maar het aantal gaatjes in het zeefje. Toch bestelt en ze passen precies. Prima resultaat maar niet goedkoop.

Fijn dat ze reparatie setjes verkopen voor onze Quooker

Erg tevreden over het reparatie setje voor onze Quooker. De instructies op de site waren duidelijk. Onze kraan is weer als nieuw

Snel, efficiënt en volgens bestelling

Tevreden klant

Guter Preis und schnelle Lieferung. Und das aus den Niederlanden nach Deutschland! Find ich gut! Meine Empfehlung.

Overzichtelijk en snel

Duidelijke omschrijving. Prima site !

Bestelling was vlot geplaatst en keurig op tijd geleverd.

Zoekfunctie werkt goed en pakket kwam correct aan

Goede site om te shoppen

Snelle afhandeling

Snel en juist advies en levering

Ondanks dat het een 17 jaar oude kraan is konden ze mij snel het juiste onderdeel adviseren en leveren. Het alle mooiste was dat ze mij ongevraagd per e-mail een gebruiksaanwijzing stuurden “ hoe het onderdeel te vervangen “. Alleen maar alle lof voor dit bedrijf.

Heldere site

Goede heldere site met tekeningen van de onderdelen. Makkelijk te bestellen. Geleverde onderdelen waren volgens verwachting.

Prima onderdelen snel geleverd

zeer tevreden.

super

super service, advies en levering

snelle levering voor juiste prijs

bij twijfel telefonisch overleg gehad, daarna de klus zonder problemen afgemaakt, dank.

Setje gekocht om het binnenwerk van een Quooker kraan te vervangen (kraan liep steeds stroever en brak uiteindelijk af). Met de bijgeleverde handleiding was het een eenvoudige klus. Het ging niet in een keer goed, maar na advies van Vervangingsmarkt - Maarten - was het zo gepiept. Setje snel opgestuurd en vraag vlot beantwoord. Super

Jammer dat de bestelling niet op zaterdag maar op maandag afgeleverd werd dus volgende dag levering was in dit geval niet juist.

Product goed maar vervolgens platgespamd

Ik heb me uiteraard niet aangemeld voor nieuwsbrieven oid maar krijg sinds mijn bestelling vrijwel dagelijks reclame en spam.

Ben enorm goed geholpen

Ben enorm goed geholpen om de juiste vervanging te krijgen. Heb na met Dornbracht te hebben gecommuniceerd, onder voor kraan Elio bij vervangingsmarkt besteld. Had het de volgende dag al binnen.

Snel, netjes en passend

Nooit gedacht dat ik zo gemakkelijk een vervangende borstel kon bestellen en dan nog voor een schappelijke prijs.

Weinig inlevingsvermogen

Had nieuw binnenwerk besteld voor een (dure) kraan. Nu blijkt dat deze kraan niet losgemaakt kan worden en het binnenwerk vervangen (door erkende installateur laten doen). Er moet dus een compleet nieuwe kraan komen. Het binnenwerk wat nog in gesloten zakje zit, mag niet geretourneerd worden, omdat ik geen kraan bij Vervangingsmarkt koop. Ze hebben alleen duurdere kranen, te duur voor mijn beschikbare budget. Ik heb niks aan dat nieuwe binnenwerk. Kan zo de kliko in: kapitaalvernietiging.

prima!

Ik zocht plantondersteuners voor onze Siematic kast en dat is via jullie gelukt: dank daarvoor!

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.