Snelle goede levering

geen klachten

Supersnel en efficiënt

Vandaag besteld morgen ontvangen

Alles volgens planning.

Een korfplug rubber die ik nergens kon vinden Maar gelukkig wel hier.

heb heel lang naar dit onderdeel zitten zoeken. Top website. Goede en snelle levering voor een goede prijs.

Zeer goede service

Snel en goed

Artikel vlot gevonden. Nette bevestiging en prima op de hoogte gehouden met levering.

Perfecte dienstverlening

Duidelijke omschrijving complete revisie set, snelle levering, duidelijke communicatie en duidelijke instructie hoe Quooker kraan te reviseren. Kan niet beter.

correcte afhandeling

ben uiterst tevreden

Goed!

Wel bericht gekregen dat het pakketje dinsdag bezorgd werd bij afhaalpunt. Echter geen bericht ontvangen dat het afgeleverd was.

Snel en correct geleverd

Had speciale dornbracht thermostaatkraan vergrendeling nodig in het chroom. Deze wirden niet meer gemaakt. Gelukkig hier kunnen bestellen. 1 klein puntje, gezien de prijs had het veertje er wel bij mogen zitten.

Goede webwinkel snel geleverd

Fijne site, duidelijkheid en structuur. Makkelijk betaalmethoden en snelle levering

Uitgebreid assortiment.

Zocht eigenlijk een nieuwe syphonstop voor mijn keuken, de oude lekte. Bleek dat de Vervangingsmarkt ook het afdichtingsrubbertje los verkochten. Prima dus!

Slecht advies

Via de app een advies gekregen voor een onderdeel. Dat was een verkeerd advies

Uitstekend!

Op maandag een pedaal voor een Wesco prullenbak besteld. Dinsdagmiddag was het er, goed verpakt. Prima service.

Goede service en snelle levering

Na het opsturen van een foto van het artikel kreeg ik meteen een mail met een link voor de juiste bestelling. De volgende dag in huis en het past precies. Na dagen zoeken bij allerlei bouwmarkten was dit een verademing

prima service snelle levering

prima service snelle levering

Duidelijk overzicht van de beschikbare onderdelen

Een onderdeel van een kraan terugvinden liep zeer vlot via de website. Ook het bestelproces was eenvoudig.

Top service set

Ik heb een service set besteld voor mijn Quooker. Volgens de Quooker organisatie moest ik de hele kraan vervangen maar kreeg ik uit coulance 100 euro korting omdat de kraan niet meer te maken was. Dat leek me wat overdreven en bovendien niet duurzaam. Vervolgens zelf de kraan voorzichtig uit elkaar gehaald en werd mij duidelijk dat alleen de cartouche lam was geworden door gebruik. In het service setje kon ik dit bestellen. Na installatie loopt de kraan weer als een zonnetje. Dank aan jullie voor het leveren van deze set. En best apart dat Quooker hierover niets zegt maar gelijk kiest voor vervangen van de kraan.

Zoals verwacht.

Netjes en snel geleverd en ook zoals het op de foto aangeeft. Niks op aan te merken.

erg goed

had iets verkeerds besteld. Maarten heeft me zeer goed geholpen

Ik heb onlangs een quooker kraan onderhoudset besteld. Alle onderdelen zaten in de set. Ik kon makkelijk de cartouge van de kraan vervangen. Ik kon nergens deze set vinden anders dan vervangingsmarkt. Bedankt.

Snelle verzending, maar prijzige brievenbus verzending

Twee keer besteld en beide keren verzonden zoals beloofd. Helaas betaal je voor een zending via de brievenbus evenveel als een pakketje.

Ik heb een bestelling gedaan en was die goed moest goed retourneren en wat blijkt je moet verzendkos

Ik heb een bestelling gedaan blijkt dat het toch niet goed genoeg was om de aansluiting te doen onder mijn wasbak dus het artikel ging terug maar je moet Verzendkosten betalen er staat duidelijk bij om oplossen te voorkomen moet je een Retour nummer aanvragen Heb ik gedaan Maar toch kost moeten betalen Dat is natuurlijk niet fijn Laat dit dan ook duidelijk weten dat er kosten bij komen Geen fijn ervaring

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.