Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Enige minpuntje is, dat het brievenbuspost is en bestelling zonder track en trace code werd verzonden. Maar verder zeer tevreden.

Vlotte correcte levering van goed product

Gisteren besteld, vandaag in huis

Zeer goed.

Goed en behulpzaam

Ik ben goed behandelt Jullie staan achter de klant die iets bestelt.

Online een kraanonderdeel besteld en binnen 24 uur was het binnen.

belofte waargemaakt

Precies geleverd het bestelde product en bovendien op tijd.

Goed geholpen met mijn vraag en snelle levering

Top geregeld, snel en goede hulp en uitleg.

Snel en goed

Snel gevonden en goed ontvangen

weet het nier

ik heb mijn bestelling nog steeds niet , voor en de dag nadien heb je het

Supersnelle service!

Wij hadden veertjes voor onze Wesco afvalemmer besteld, die binnen een paar dagen op de deurmat lagen.

Snelle levering en het juiste product.

Prima leverancier, snel en volgens afspraak snel geleverd.

Zoals gezegd prima leverancier en conform beloften snel geleverd. Vond de afdichtringen wel behoorlijk aan de prijs maar heb geen vergelijk. Kraan lekt niet meer.

5 sterren, wat meer kan ik zeggen

Revisie onderdelen voor m’n quooker besteld.. ze bleken betaalbaarder als ik had verwacht. Top

Snel

Een robuust Y stuk nodig voor op de wasmachinekraan. De plastic variant van de Karwei lekt alleen maar, deze perfect!

bestelling kwam, net verpakt, keurig op tijd.

Het was even zoeken op de website naar een vervangend artikel, het artikel wat ik nodig had was door Geberit uit de productie gehaald, maar uiteindelijk, door duidelijke informatie, toch gelukt. De vlotter paste perfect.

Scherpe prijs, heel vriendelijk geholpen!

Een sleutel voor mijn buitenkraan besteld en gekozen voor afhalen. Werd heel vriendelijk geholpen en er werd mij verzekerd dat de sleutel zou passen. Het past inderdaad, ben er blij mee!

- Overzichtelijke website - Vragen zin snel beantwoord via WhatsApp - Bestelling Snel binnen - Verpakkingsmateriaal kan beter! Zodat originele verpakking onbeschadigd blijft nu was verpakking licht beschadigd door transport en ook één onderdeel uit de verpakking, jammer! Mijn tip is om het origineel verpakkingsmateriaal nogmaals inpakken in een tweede doos.. zodat transportschade beperkt blijft

Perfect passend niet te duur

Perfect passend Niet te duur Netjes met maten en bijzonderheden op de site En snel Verzonden met DHL die flexibel zijn

perfect

het gezochte product aan een mooie prijs 100% pasvorm en korte verzending aanrader

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Prima,

Prima, zeer snel.

Helemaal tevreden.

Helemaal tevreden.

top

goede leverancier

Snelle levering maar ontzettend duur product

Vind de prijs waanzinnig hoog voor dit onderdeel.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.