Waar krijg je nog als nieuwe klant een persoonlijk kaartje :)

Wat was ik verrast toen ik een ansichtkaart als welkom in de bus zag liggen, je kan het als wellicht ouderwets opvatten maar ik vind het een finishing touch. Daarbij een goede en snelle afhandeling van de registratie van mijn domeinnamen. Daarom raad ik Argeweb zeker aan.

Snel en klantgericht

Super service, ook als zaken even niet standaard gaan.

Zeer goed en vooral professioneel te woord gestaan en geholpen

Bij Argeweb hebben ze mij echt stap voor stap goed geholpen met als resultaat dat alles nu naar behoren werkt. Dank voor de hulp van alle mensen van Argeweb. Groeten Walther

Binnen de kortste keren geregeld!

Ik wilde een domeinnaamregistratie die op mijn naam staat laten doorlinken naar een bestaande website van mij. "Zal ik het meteen voor u regelen?" Na een "ja, graag" van mij was het binnen een paar minuten al geregeld :-) Zo BLIJ mee!

Geweldig, nooit problemen

Ik maak nu gebruik van Argeweb voor bijna 2 jaar en ik heb hier nooit problemen mee gehad. Een aantal keer vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en kleine vragen werden snel beantwoord. Ik zou Argeweb aan iedereen om mij heen aanraden! Groetjes van een jonge ondernemer

Altijd top!

Goede service en top helpdesk! Aanrader!

Ik had moeite met het aanmaken van mijn mailboxen. Ben als vrouw zijnde echt niet technisch. Argeweb heeft mij geholpen door de mailboxen aan te maken voor mij. Echt zo dankbaar dat ze dat voor mij hebben gedaan. Echt super goede service. Het heeft mijn verwachting overtroffen. Ook snelle afhandeling bij vragen. Ga zo door! Super!

Busra heeft mij geweldig geholpen

De telefonische assistentie van Busra was uitstekend! Ze leidde mij door de verschillende mogelijkheden die Argeweb te bieden heeft op een duidelijke manier en met veel geduld! Top dus...

Super service !!!!

Argeweb heeft echt meer gedaan dan verwacht. Super!!!

Ik vind Argeweb een Topbedrijf!

Al jaren een tevreden klant. Uiterst vriendelijke supportafdeling en snel met hun oplossingen.

XS4ALL level aan support

Argeweb is het XS4ALL onder de Hosting providers qua support. Voor niet (cTLD) domeinnamen koop ik hier mijn domeinnamen in. Waardoor de prijs ook een 10/10 krijgt.

perfect geholpen

Kon niet beter

Het beste hostingbedrijf van Nederland!

Wij hebben met de officiƫle Nederlandse website, van de Engelse muziekband Cradle Of Filth, op 08-11-2019 een contract getekend bij de Argeweb Design Service, om de nieuwe versie van onze 20 jaar oude website: '' www.cradleoffilth.nl '', te laten bouwen en te onderhouden. Argeweb is wat ons betreft het beste hostingbedrijf van Nederland, wij zijn er al bij jaar en dag klant.

Super service

De DNS moest aangepast worden van 16 domeinnamen. Werd gewoon even kosteloos gedaan. Super.

Geen ander woord dan excellent !!!

Snelle helpdesk en administratie. Meteen antwoord op je vraag en krijg meer hulp aangeboden wat ik vraag. Daar bedoel ik mee, dat zij verder nadenken.... Hun argewebsysteem waar je als klant zelf alles kan instellen is snel en zeer makkelijk. Ik vindt hun nieuwe logo(kleur geel) persoonlijk niet mooi en doet pijn aan je ogen als je ernaar kijkt.

De medewerkers van Argeweb zijn super klantvriendelijk

Elke keer als ik contact opneem wordt er eerst goed geluisterd en vervolgens zeer kundig en behulpzaam geholpen. Tot op heden heb ik alleen maar positieve ervaringen. Ga zo door beste Argeweb medewerkers!

Jeffrey is onze held!

Snel, vakkundig en vriendelijk: Wat wil je nog meer?

Prima service bij installatie en problemen

De installatie van Office 365 en het overzetten van mijn mailserver door Argeweb laten verzorgen. Dat heeft men prima gedaan. Daarbij werd wel iets over het hoofd gezien, maar dat werd dan weer prima opgelost. Zeer gemotiveerde servicedesk medewerkers. Bedankt.

Snelle reactie en correcte afhandeling

Snelle reactie op mijn vraag in duidelijke en vriendelijke bewoording.

Vriendelijk en adequaat geholpen!

Zeer vriendelijk te woord gestaan en snel en adequaat geholpen met een administratieve vraag. Een erg prettig contact.

Snelle adequate vriendelijke service

Alles rondom website en e-mail lijkt eenvoudig door Argeweb.

Word altijd keurig geholpen!

Word altijd netjes en snel geholpen!

Top ervaring

Werd goed geholpen door 2 medewerkers van de orderverwerking. Alles in een keer juist en snel verwerkt.

Omdat ik al twee jaar geen website meer host heb ik mijn contract met Argeweb opgezegd. Was met een mailtje in 10 minuten, zonder verdere vragen of aandringen om te blijven, geregeld.

Uitstekende service, snelle reactie

Ik als gebruiker kan alleen maar enthousiast zijn over de services van Argeweb. Vriendelijke service, snelle behandeling van tickets en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Noordzee 10/

3144DB Maassluis