Pluspunten
Zelfs retour mogelijk na maanden
yes
Suggestionsno
Pluspunten
Goede en snelle hulp.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en verstand van zaken
VerbeterpuntenLevertijden. Kwaliteit van hun huismerk.
Beste Jeroen, Spijtig om te lezen dat je een mindere ervaring hebt met producten van SIX Performance. Er zijn diverse leveranciers gemoeid met dit label, heb je jouw klacht met ons besproken? Wij horen zulke dingen namelijk graag zodat we de kwaliteit ook samen met onze leveranciers kunnen blijven bewaken. Qua levertijden moeten we vaak een weloverwogen afweging maken tussen transportkosten vanaf de fabrikant en de productprijs. In de autobranche hebben we nu eenmaal vaak te maken met grote producten die zeer duur worden wanneer we ze laten invliegen. En als iets per zeevracht komt, dan duurt het nou eenmaal langer. Dank voor je complimenten over Ultra Racing en HEL, dat doet ons goed.
Pluspunten
Bestelling was mis gegaan. Belde op en dag erna lag er de rest van me bestelling. TOP !
Positive
Great business , fully satisfied customer
Pluspunten
Wordt perfect te woord gestaan en komen afspraken na.
Positive
Everytime a great service and a top portfolio of products!
Pluspunten
Hele goede service en snelle handeling
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
kwaliteit iets minder gescoord ookal kan het bedrijf er niks aan doen. het gekochte product bevatte een fout maar kan netjes geruild worden.
Pluspunten
mooi bedrijf mooie spullen mooie prijs goede service
Pluspunten
Snelle levering heldere communicatie heel scherpe prijs
Pluspunten
Zeer betrouwbaar... altijd gebeld voodat ik wat bestelde en zij raden mij welke soort beter zou zijn. !
VerbeterpuntenGeen negatieve ervaring met jullie ! Dus ga zo door... pimped up my Mazda 6 thnx to u guys
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Verbeterpunten/
Pluspunten
Voor elke auto zijn er wel spullen te vinden
VerbeterpuntenHelaas geen
Pluspunten
Vriendelijkheid !!! Is zeker een van de beste en vriendelijkste shop die ik ken.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
De Slof 6