Pluspunten
Personeel is zeer vriendelijk en weet waar ze het over hebben.
Pluspunten
Super bedrijf, had iets besteld en voldeed niet aan onze verwachtingen, even gebeld en wij mochten het product terug zenden Weinige dat dit doen,
Pluspunten
Snelle service, meedenkend
VerbeterpuntenZaterdags iets beter bereikbaar zijn per telefoon
Pluspunten
Leuk personeel, snelle levering
VerbeterpuntenMeer meetings @ showoffimports ;)
Pluspunten
Voldoende kennis en kunde om mee te denken naar oplossingen.
Pluspunten
Gezellige en vriendelijk personeel
Pluspunten
Blijf natuurlijk een gierige nederland die van mening is dat het wel goedkoper kan. Eigenlijk moet ik niet zeuren want heb wel een super goed product gekregen voor een marktconforme prijs. Waarvoor dank :)
Verbeterpunten-
Pluspunten
Professioneel en behulpzaam
Positive
Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung. Gute Bearbeitung von Reklamationen.
Positive
Very good communication. I got exactly what I ordered.
SuggestionsNo improvements or suggestions. Very happy with the service. I was just a little unlucky with the speed/delivery period. Not Showoff Imports fault either. It was the supplier that messed up.
Pluspunten
zeer gezellig in de winkel en altijd goed geholpen.
Pluspunten
Zeer aardig, weten waar ze het over hebben, denken mee, groot assortiment
VerbeterpuntenStatus updates van bestellingen indien levertijd langer duurt dan 1 week zou leuk zijn. Factuurtje toevoegen bij de bestelling ipv alleen proforma.
Beste Jeroen, Dank voor je mooie feedback en lovende woorden, fijn om te horen dat je tevreden bent. Desalniettemin trekken we ons je kritiekpunten wel aan. Betreft de langere levertijd, dit passen wij normaal gesproken altijd aan in je online order, met een verwachte indicatie. Ik heb het in jouw geval even nagekeken en gezien dat je per email hebt besteld. We hebben je aan het begin wel een schatting meegedeeld, die een goede week is uitgelopen. De proforma zal een slordigheidje zijn geweest bij het printen, in plaats van de definitieve factuur te printen. Excuses daarvoor. Ik zal je per mail alsnog de definitieve factuur doen toekomen. Mvg Team Showoff Imports
Pluspunten
Veel producten gelijk op voorraad en een medewerker die graag mee wil denken.
VerbeterpuntenDe website mag duidelijker is op dit moment moeilijk te zien wat er precies voor je auto beschikbaar is. (medewerker vertelde wel dat daar aan gewerkt word)
Pluspunten
Snel en goede communicatie
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Vriendelijk personeel, word altijd goed geholpen. Grote voorraad
Pluspunten
overall professional company, with excellent room for improvement
Verbeterpuntenhave other brands of quality ', and find the product in a more fast,be more competitive in price, having the contacts people in every nation to have greater visibility'
Pluspunten
Wederom super service,top kwaliteit producten en eveneens snelle levering!!!! Mijn Nr1 in tunings producten
Pluspunten
Altijd een goede en snelle levering. Altijd de juiste spullen binnengekregen.
Pluspunten
Goeie kwaliteit, snelle bezorging, mooie prijs
Pluspunten
Veel keuze en makkelijk te bestellen. Ook zeer goede service.
VerbeterpuntenNog meer keuze in merken en onderdelen, Marja ik heb nooit genoeg ;)
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Vriendelijk personeel, mooie showroom, veel voorraad, overzichtelijke site.
VerbeterpuntenVoor 12 uur besteld, zelfde dag nog in huis. Prijs vergelijkbaar houden met andere webshops (ook al hebben zij geen fysieke winkel).
Pluspunten
Snelle levering, grote voorraad producten voor speciale auto's.
VerbeterpuntenGeen verzendbevestiging of orderbevestiging ontvangen.
De Slof 6
5107RJ Dongen