Pluspunten
Vriendelijke en snelle service. Weten waarover ze spreken.
VerbeterpuntenIets duidelijkere of meer fotos van het product. Namelijk de ca18det piping kit foto stemt niet overeen met het uiteindelijke product, wat voor verwarring kan zorgen.
Pluspunten
Jesper is een topper
Iets meer tussentijdse updates over een backorder wanneer deze verwacht wordt
Positive
Fast shipping
Pluspunten
Na wat problemen een zeer goede ervaring.
VerbeterpuntenDe leveringen beter in het oog houden. En controleren.
Positif
Beaucoup de produits
Pluspunten
Goede klantenservice.
VerbeterpuntenN.v.t.
Suggestions
Would have been nice to have updates on status of back ordered item. But it's easy enough to request info and very quick response.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer goede service en personeel met veel ervaing en kennis. Blijvende Vaste klant !!!
VerbeterpuntenWebsite wat verouderd.
Pluspunten
De service was uitstekend en er werd zeker moeite genome aangezien ik iets aparts wou
VerbeterpuntenMijn sponsere met me project zou top zijn
Pluspunten
Vriendelijk, begripvol gereageerd op de mail (antwoord binnen 1 werkdag gekregen).
VerbeterpuntenTelefonisch herhaaldelijk slecht bereikbaar.
Positif
Articles commandés reçu plus tôt que prévu malgré le fait qu'ils n'étaient plus en stock. Très bonne expérience. Je recommande!
De Slof 6
5107RJ Dongen