Pluspunten
snelle reacties op mail's ,meestal binnen een dag en ook zeer eerlijk
Verbeterpuntennog geen nodig,houden zo
Pluspunten
Veel kennis en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.
VerbeterpuntenHet product bleek niet op voorraad bij de leverancier in Amerika. Helaas moest ik wel zelf een aantal keer bellen wat de status op dat moment was. Elke keer bleek er nog meer vertraging te zijn. Dus graag wat betere communicatie als producten een langere levertijd hebben dan aangegeven staat.
Pluspunten
Erg fijne communicatie
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
ben tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Onderscheidend assortiment
VerbeterpuntenGeen melding ontvangen toen de bestelling aangekomen was bij het bedrijf
Pluspunten
goede overzicht op de website van voorraad snelle levering en ik ga zeker nog eens wat bestellen echt aan rader
Pluspunten
een bedrijf dat goed z`n vakgebied kent.. zoals van ouds eigenlijk en is nooit veranderd
Verbeterpuntenzo door blijven gaan als nu.. niks meer aan doen :P ( buiten alleen maar groeien natuurlijk)
Pluspunten
Snelle levering ! Snel een antwoord op uw vragen !
Levertyd van bepaalde onderdelen
Pluspunten
Profesioneel
Positive
Really fast delivery and really professional.
Pluspunten
Netjes geleverd precies zoals het op de website beschreven stond
VerbeterpuntenMisschien extra controle op de onderdelen want ik kan voor een gat geen racegaas plaatsen omdat er geen lipjes op zaten. Of eventueel een melding erop zetten dat het niet compleet is.
Pluspunten
Snelle levering. Goed contact.
VerbeterpuntenMeer producten voor een rx8
Pluspunten
Levertijd was stipt zoals afgesproken. Zeer tevreden
Pluspunten
Qualiter et prix
VerbeterpuntenLe temps d'envoi
Positive
The company provided me with an excellent service and correspondence. I would not hesitate to use them again.
SuggestionsNone, all was good..
Pluspunten
super communicatie met Sven en Patrick. De aflevering van mijn bestelling liep in het 100. ze begrepen meteen waar het mis ging en vervolgens prima opgelost.
VerbeterpuntenNiet versturen via DHL. Voor werkende mensen is DHL een drama, Na 2 afleverpogingen kan ik mijn pakketje in Dongen gaan halen ;-)..of beding de service dat het bij buren afgeleverd kan worden.
Beste Patrick, Gezien het volume van een deel van onze pakketten is DHL zakelijk eigenlijk de enige bruikbare vervoerder. Echter zijn wij samen met DHL hard aan het werk om hun DHL4YOU optie op onze zendingen toe te passen, zodat je als ontvanger meer flexibiliteit in ontvangsttijden en -opties hebt. Aan dit punt wordt gewerkt. Verder danken we je voor je oprechte commentaar en getoonde begrip.
De Slof 6
5107RJ Dongen