Prima geregeld

Uitstekende levering, snel en goed.

Gewoon goed!

Ze doen wat ze moeten doen, kwaliteit leveren

Snelle levering en goed materiaal

After sales service is zeer goed, eventuele problemen worden netjes opgelost.

Super service

Lampen besteld, snel bezorgd. Een lamp stuk waarschijnlijk tijdens transport gebeurd. Mail gestuurd en na telefonisch overleg een nieuwe toegestuurd gekregen. Top bedrijf dus!

Uitstekend!

Goede kwaliteit lampen, heldere website.

Goede service. Had eerst de verkeerde spots besteld, maar retour en de nieuwe verliep snel en moeiteloos.

Goedkoop en snel geleverd

Snel binnen en goedkoop

Duidelijke website en snelle levering

De website zoekt fijn en het aanbod is ruim. Het bestellen gaat heel eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele proces. De leveringen zijn snel en de producten zijn prima verpakt.

Snel gevonden .

Gied te vinden en te bestellen

Betrouwbaar

Verzending volgens opgave webshop, direct. Mooie artikelen, goede prijs.

NooitmeerLed. Superslechte service. Maken hun eigen regels

NuLed neemt de 6 lampjes die netjes uit de sealverpakking zijn gehaald, om te proberen in het armatuur, niet terug. Ik had maar één lampje mogen uitproberen volgens hun. Maar dan had ik nooit de totale lichtopbrengst kunnen beoordelen. Ze zijn niet voor rede vatbaar, superbot aan de telefoon en willen het op een juridisch geschil laten aankomen. Het moeilijk is het om de lampjes opnieuw te sealen? Blijkbaar willen ze alleen maar Chinese waar doorschuiven zonder daar zelf iets aan te hoeven doen. Jammer dat dit bestaat. NuLed is voor mij NooitmeerLed geworden.

Kon niet heter

Super goede support en top producten! Heel erg tevreden!

zoals gewoonlijk goed

Al vele jaren klant gewoon zonder poespas .

Duidelijke website, vlotte levering, goede kwaliteit.

XXX

Netjes en op tijd afgeleverd

Led lampjes goed verpakt en tijdig bezorgd. Prima !

Ruim assortiment en snelle levering

Gewoon goed

Goeie telefonische uitleg en service . En snelle levering

Topservice

Bestelling snel en secuur afgewerkt!!

Bijna altijd goede ervaringen

Normaal geen klachten, Als er (zeldzaam) wat mis is met een product word dat normaal kosteloos en snel geregeld. Laatste ervaring was ik niet tevreden na 2x een led lampje wat bij installatie direct stuk gaat waarbij er nodeloos een discussie ontstaat over de oorzaak ... het product zelf (productie fout in product) Een door mij zelf betaald ander type lampje waar van alleen de verzendkosten gratis zijn werkt bij installatie in het armatuur wel feilloos.. Zeker nu er na onderzoek blijkt dat er wel degelijk een productie fout in zit in sommige lampjes had dit volledige garantie moeten zijn... Nou is het bedrag te laag om moeilijk over te doen, Maar echt tevreden ben ik niet over de gang van zaken. Dat kan beter.. Al belet me dat niet opnieuw bestellingen te doen...

Erg blij met Nuled

Heel fijn om 12 volt lampjes te bestellen voor de caravan en de prijs valt reuze mee. Snelle levering ook en uitstekend verpakt.

Na een aanvankelijk verkeert verstuurd produkt een snelle en goede afhandeling. Goede bereikbaarheid en een vriendelijk "bedrijf".

Simpel en goed

Eenvoudige bestelling en snelle bezorging.

Keurige service

Goede en een ruime keuzes van producten voor de boot. Min puntje; ook bij grote bedragen verzendkosten betalen.

Uitstekend. Precies wat ik zocht.

Snelle levering en een goed aanbod. Naar mijn ervaring de nr 1 Winkel in multivoltage led verlichting.

Waar de klant nog centraal staat.

Zeer behulpzaam, denken mee en geven ook ongevraagd goed advies.

Postbus 151

1200AD Hilversum