Led lampjes voor boot 12v. Goede kwaliteit. Stevig en mooi dimbaar. Maximum lichtopbrengst is prima maar mocht 20 % meer zijn. Is immets toch wel dimbaar.

Vlotte levering

Vlotte levering leuk produkt

mijn ervaring is totaal

mijn bestelling afgewerkt tot en met beter kan niet ,sneller leveren kan niet dus in een woord uitstekend

Nog nooit een pakket zo snel ontvangen. Laat in de avond besteld, de volgende ochtend in huis! Ga zo door, prima service

Geeft bijna geen licht

Lamp is van 10 tot 30 volt De aansluitingen zijn normaal 12v, ook hier. Bij 12v geeft de lamp bijna geen licht. Waarschijnlijk geeft de lamp bij 30v meer licht maar bijna altijd is de aansluiting 12v. Waardeloos, een miskoop.

snelle levering en het product was prima. Met vriendelijke groet Toon

Tevreden

Ben tevreden, op tijd geleverd.

Spullen doen wat ze moeten doen

Duidelijke site en snelle levering

Niets op aan te merken, dus prima

Goed artikel

Snelle levering en keurig verpakt. Ik heb de site opgeslagen om in de toekomst weer een artikel te kunnen bestellen.

Geweldige klantenservice

Ik had een vraag per mail gesteld over een dimmer. Werd de andere dag gebeld en op perfecte wijze uitleg gehad!

Topservice

Bestelling gedaan die netjes ontvangen. Bestelde functioneerde niet in onze caravan waar NuLed niets aan kon doen! Ondanks dat er best wat tijd tussen bestellen en retourneren zat het aankoopbedrag terug ontvangen. Een topservice!

Snel en accuraat

Mooi assortiment , snelle levering.

Uitgebreid assortiment

Wel een uitgebreid assortiment, maar nogal eens spullen niet op voorraad.

Snel en compleet

Enige website waar ik snel een 12v Led lamp kon vinden voor in de caravan. Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering.

Zeer goede afhandeling!

Zeer snelle en vooral correcte verwerking en afhandeling. Even paniek door de brutale bezorging (ik hoorde het smijten) gelukkig zonder gevolgen.

Meerdere keren wat besteld altijd zeer snel geleverd

Meerdere keren wat besteld altijd zeer snel geleverd genoeg keus uit multivoltage leds

vlotte en correcte afwerking bestelling

12v LED lampen besteld en snel geleverd. Ga zo door!

Uitstekende service

Vlotte levering

Snel leveren

Alles wordt snel geleverd en netjes verpakt

Mooi assortiment. Snelle levering

Was snel geleverd. Duidelijke site.

Prima lampjes, snelle levering, goede service

Tevreden klant.

Artikel snel geleverd maar eigenlijk met verkeerde wattage. Lamp geeft iets meer licht dan verwacht.

Een telefoontje om even te checken of het huisnummer inderdaad 2222222 was. Niet dus en prima gecorrigeerd. Helaas paste niet alle lampje in de levering. Er was wel een alternatief, maar weer een persoonlijk telefoontje dat die even niet leverbaar zijn. Geen probleem en de in originele verpakking geretourneerde lampjes in enkele dagen terug betaald. Kortom. Ook als het niet lukt blijft de service prima. TOP

Postbus 151

1200AD Hilversum