Snelle levering levering

Super tevreden

Mooie lampjes geen problemwn

Goede website, duidelijke beschrijving van de aangeboden producten

Product goed gespecificeerd en geleverd

Zeer goed !

Snelle levering , en goed product

Elke keer weer goed!

Al meerdere keren hier 24v verlichting besteld voor diverse ruimtes bij ons aan boord van ons binnenvaartschip. En elke x is alles snel, netjes en correct geleverd. En dat ook voor een eerlijke prijs

Prima product en snelle bezorging

Goeie lampen precies wat ik wilde hebben.

Goede afhandeling van de bestelling

Correct en op tijd

vlot en correct

vlot en correct

ledlampjes voor boot gekocht, voldoen prima aan beschrijving

ledlampjes 10-30ttV voor boot, vlotte levering

Goede service na verkoop

Nadat ik had gemeld dat een aangekocht lampje niet werkte werd ik gebeld met een oplossing. het bleek niet aan het lampje te liggen. Goede service.

Geleverde klopt met beschrijving

Vlotte levering en je kunt gewoon bellen ! met dit brdrijf

Ik heb g4 lampjes gekocht bij deze firma, ik dacht dat ze niet genoeg licht gaven, ik belde hierover en na uitleg zei de verkoper ik bel je morgen terug . Dat heeft hij ook gedaan ( waar vind je deze persoonlijke service nog? PERFECT gedaan en ga zo door!! P.s. De lampjes doen het uitstekend en geven inderdaad ruim voldoende licht

zwaar teleurgesteld

de led plafoniere, is alweer stuk, staat op een 24 volt wissel systeem na bellen met NU led, krijg ik te horen dat dat niet goed werkt omdat deze spanning niet gestabiliseerd is. dit staat nergens in de beschrijving van de lamp! krijg ook geen nieuwe. dus NUL garantie. geen zaken meer mee doen dus.

goede webshop

mooie website, snelle levering

Goed advies, en prima service

Is nagenoeg altijd bereikbaar en luistert naar de klant en probeert altijd een passende oplossing te vinden.

Gekregen wat ik verwacht

Snelle en goede levering.

snel geleverd en stralend licht

snel geleverd en stralend licht

Precies volgens afspraak

Super service

Goed telefonisch advies. Toen ik later een probleem had met de installatie gemaild en werd teruggebeld om samen naar een oplossing te zoeken. Top service

Snelle levering van goed werkend product

Levering volgens opgave op website. Bestelde lampen voldoen aan specs. Bij navraag omtrent installatie bleek technische kennis niet aanwezig.

Alles gedaan volgens belofte

Lamp besteld aan einde van de middag. Niet verwacht dat het de volgende dag al geleverd zou worden . Maar tot mijn verbazing wel, echt super. Prima LED lamp !!!

Veel producten, een snelle service en alles veilig verstuurd. Alles verliep gewoon heel soepel!

Super goede service

correcte service

correct product volgens de omschrijving en correcte levering

zeer tevreden

de lampies zijn wat ik had verwacht zeer goed

Postbus 151

1200AD Hilversum