Fijn dat ze meedenken, erg klantgericht

efficient

goede website en goed produkt

top

goed in orde niks mis mee

positief en goede producten

Led verlichting voor de camper besteld via de website. Duidelijke structuur en goed te bestellen. Lampjes van een prima kwaliteit. Voldoet aan mijn verwachtingen. Communicatie is goed. Alleen vind ik de levering wat lang duren. Verder prima.

Goed advies, goede service en kwaliteit!

Gewoon kopen bij Nuled, geen reden voor twijfel!

goed en uitgebreid advies voor- en achteraf en snelle levering

Advies over te gebruiken lampen vooraf en ondersteuning bij een probleem(pje) achteraf. Graag bereid om gebeld te worden bij vragen.

Uitstekende service

Telefonisch contact gehad. Prima geholpen. Prima producten.

Mooie inbouwspots!

Helemaal tevreden met alles!

Snel geleverd. Goed advies.

Vakkundig geholpen en snel geleverd

Zeer slecht bedrijf

We hebben voor 350 euro lampjes led gekocht en die waren niet goed Het bedrijf weigert ze terugbetalen en terug te nemen. Erg slecht bedrijf Wij doen er nooit weer zeken mee .SLECHT Ongelooflijk dat men zo slechte klanten service heeft.

Prima levering

Artikel zoals omschreven klopte !

Zeer tevreden en ook snel geleverd,

Raad deze site zeker aan

goed geleverd, goed product

goed geleverd, goed product

Gewoon

Bestelling werd 3e en 4e dag verzonden (30-06 besteld, 02-07 + 03-07 verzonden), niet heel snel, ook niet langzaam. Dat er 2 verzenddatums staan is inderdaad vreemd. Kreeg ook 2 mails met bevestiging bestelling en 2 keer een mail dat het was verzonden.. Het product riep vraagtekens op: wel goed of niet goed. (Verleng fitting die doordraait, daardoor niet vastgedraaid kan als je niet vlakbij de voet kunt komen.) Net (15-07) vraag gesteld, nog geen antwoord. Maar moest wel op het herhaalde verzoek om review reageren, denk ik. Daarom toch voorlopig maar een 6.

Prima 100%

Ok

Gekregen wat ik verwachtte

Snelle levering. Duidelijke omschrijving van het product.

zeer slechte website, maar goed telefonisch geholpen

Het aanmelden met btw nummer liep niet zoals verwacht.

eerste keer zaken mee gedaan , is heel goed bevallen , komt een vervolg

positief

Precies wat ik wilde.

correct en stipt

Goede producten snelle service

Overzichtelijke website, goede prijs de Lampen besteld 2 dagen later in huis.

Goede 12v lamp

Omdat mijn tuinverlichting op 12 v werkt moest ik een lamp hebben, daarvoor deze lamp gekocht , het voordeel van deze lamp is : klein met e14 fitting, goede kleur en voldoende licht, omdat de ingangsspanning van 12 tot 30 v is het de juiste keus

12 Volt LED-lampen die nergens anders te koop zijn.

Zeer tevreden over deskundigheid, kwaliteit en service. 12 Volt filament LED-lampen zijn niet overal verkrijgbaar. Nieuw is dat ze ook dimbaar zijn. Als je ze dan bij uitzondering snel nodig hebt is de bereidheid om te helpen bij nuled.nl groot. Hartelijk bedankt !

specialist in alle 12/24V Led verlichting!!

Kwaliteit van de ledverlichtings artikelen is prima. De service bij reclames is prima. Alleen DPD maakt van het bezorgen een rommeltje. De track en trace werkt niet goed.

What you see is what you get.

Site is duidelijk. Iets werkte niet naar behoren. Na 1 telefoontje werd het opgelost. Toch fijn als je direct iemand aan de lijn krijgt die doorpakt.

Postbus 151

1200AD Hilversum