Pluspunten
Levering conform specificaties, kwaliteit tot prijs is een aanrader
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Vriendelijk & Professional advies.
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenIk ben vandaag terug gebeld door nuled.nl en ze hebben mij uitgelegd waarom de producten als een pakketje thuis afgeleverd worden ipv met de gewone post. Zo ben je ervan verzekerd dat de bestelde producten goed en netjes thuis aankomen en het is maar een klein beetje duurder. Ik ben tevreden met de bestelde producten. Als ik nog iets nodig heb bestel ik het hier weer.
Pluspunten
Heel goed geholpen aan de telefoon. Verzending dezelfde dag. Volgende dag in huis. Helemaal top!
Ik wilde een lampje aankopen gebaseerd op de LED-technologie, dat voorzien was voor een vasthechting type E14 en dat moest werken op 24VAC (Volt wisselstroom). Wanneer ik de bestelling thuis heb gekregen heb ik gemerkt dat het lampje voorzien was om te werken op gelijkstroom (24VDC). In de kenmerken van het product was dat niet duidelijk aangegeven waardoor ik bij de bestelling veronderstelde dat de spanning zowel gelijkstroom als wisselstroom mocht zijn. Ik ben dus misleid geweest en kan het lampje niet gebruiken alhoewel het mij, levering inbegrepen, meer dan 20 Euro heeft gekost.
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met u aankoop, wij raden dan ook een ieder aan bij twijfel even contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar tussen 10:00 uur en 22:00 uur, ook in het weekend.
Pluspunten
Menselijk contact en advies tegenwoordig moet alles via mail groot pluspunt bij jullie
Pluspunten
In alle opzichten een uitstekend , klantgericht bedrijf : heldere en zeer duidelijke website , bestelgemak +++ , prettige prijsstelling en een zeer vlotte levering .
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken !
Pluspunten
Snelle levering,en goed verpakt
Pluspunten
1 ste aankoop . snelle en vlotte levering paar dagen later, 2 de bestelling besteld .
Verbeterpuntenvoorlopig geen ;
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering.
VerbeterpuntenTrack and tracé werkte niet echt met actuele gegevens. Alleen de dag van bezorging was bekend.
Pluspunten
Goede levering (goed en veilig verpakt)
Pluspunten
Onderdeel was verkeerd bezorgd, na een mailtje was het de volgende dag bezorgd.
VerbeterpuntenProbeer de fotos zo goed mogelijk op maat te maken. Per foto bv een centimeter er naast zodat je kan vergelijken. Ik heb een relatief oude camper dus niet alles is nog goed te lezen, dan lampet je vergelijken.
Pluspunten
Jullie leveren een zeer mooi en goedproduct
VerbeterpuntenNiet zo agressief achter de klant aan voor een beoordeling. Ik vond dat niet prettig.
Pluspunten
Leuk assortiment met duidelijke beschrijving
Verzenden / ontvangen ging slecht. Heeft een week geduurd.