Pluspunten
Zeer goed en uitgebreid advies. Vlotte levering.
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment met een goede prijs, vlotte levering. erg tevreden.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke informatie op de site
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
groot assortiment, en niet alleen de doorsnee producten.
Verbeterpunteniets snellere levering zou prettig zijn
Het maken van totaaloffertes voor bijvoorbeeld de complete verlichting van een binnenvaartschip zal ideaal zijn.
Pluspunten
bruikbare collectie
VerbeterpuntenIk heb de 24volt lampjes moeizaam gevonden via verlichting scheepvaart
Verzending verliep niet volgens plan van DPT. Volgens trace, deliver 15jan maar kwam 12 januari. Hi.
Pluspunten
Mooie led bronnen tegen een redelijke prijs, prima geregeld en snel bezorgd.
Pluspunten
Ruime keuze in 12V-24V Ledlampen. Degelijke lampen. Snelle bezorging. Behulpzaam bij telefonisch contact, en direct antwoord.
VerbeterpuntenMeer een tip voor de klanten : op de doosjes staat het voltage en het wattage wel vermeld, maar niet altijd op de lampen zelf, ook niet op de grotere. Als je verschillende voltages/wattages tegelijk bestelt is het raadzaam om dat meteen met een viltstift op de lampen te noteren.
Pluspunten
nog niet eerst geld terug
Verbeterpuntenklacht niet ontkennen/weg praten zoals dhr Hollander doet en na de retourzending gewoon het geld terugstorten.
Wij vinden het jammer om dit te vernemen, maar wij ontkennen of praten de klachten niet weg, we blijven bij de feiten. Wij kunnen, of gaan, niet over tot terugbetaling zolang wij de artikelen niet retour hebben ontvangen. Er van uitgaan dat Postnl altijd de brieven aflevert is misschien wel iets te naïef. Wij raden dan ook aan om in dergelijke gevallen een pakketzegel te gebruiken zodat de post te volgen is via track and trace.
Pluspunten
goede voorlichting,je krijgt wat beloofd is,snelle levertijd en informatie waar en wanneer pakket zal arriveren
Positive
Super, gern wieder