Pakketje was afgegeven bij de buren wij hadden alleen daar geen bericht van gekregen. is handiger om dit op een briefje te vermelden.
Pluspunten
veel mogelijkheden
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Prima service en snelle levering, zeer goed
VerbeterpuntenNa
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen. vlotte levering.
VerbeterpuntenWel svp in een stevigere doos inpakken, die was erg gedeukt bij aankomst en opnieuw verpakt (tijdens transport een aanrijding overleefd???) maar: de lamp brandt
Pluspunten
Groot assortiment leds, goede omschrijving van producten. Hierdoor kon ik makkelijk een vervangende lamp voor mijn boot navigatie lichten vinden.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ruime keus, goed vergelijken
Pluspunten
Heel mooi assortiment
VerbeterpuntenEen andere pakjes dienst nemen m'n pakje was veeeeel te lang onder weg
Pluspunten
Voor vakantie 12/24 V - LED plafonnière met schakelaar en nacht stand (warm wit) besteld voor de caravan, ter vervanging van een te grote hangende schaallamp. De verzending gaat verkeerd en afgesproken wordt om na de vakantie opnieuw contact over de levering te hebben. Na de vakantie binnen 1 dag de lamp alsnog in goede staat geleverd. Jammer dat op het witte LED-paneel in de lamp een aantal onderdelen zwart zijn. Dat is door de lens van de lamp goed te zien. Jammer, waarom ook niet wit? 2-Standen lamp, perfect!
VerbeterpuntenVerzending 1e keer niet klant vriendelijk. De 2e keer(ander verzendbedrijf) perfect!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Verbeterpuntenben zelfs nog niet aan montage toegekomen
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment, ook voor 12volt led lampen.
VerbeterpuntenWarmwitte ledlamp oogt koelwit helaas.
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de site, vraag via mail werd binnen 24h telefonisch beantwoord.
Pluspunten
In het telefoongesprek met me duidelijk uitgelegd hoe Welke lamp werkte en welke ik het beste kan nemen. Het was duidelijk dat hij er verstand van had
Pluspunten
Klantvriendelijk en service gericht
Verbeterpuntengeen