Pluspunten
Telefonisch geregeld zodat levering eerder kwam
VerbeterpuntenDagelijks uitleveren
Pluspunten
Zeer goede werking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij lazen hieronder de beoordeling over DPD maar wij hebben hier toch wat op aantemerken! Aangezien wij altijd problemen hebben gehad bij veel webwinkels met de levering via postnl zoals pakket kwijt, verkeerd adres afgeleverd, beschadigde producten en een zeer slechte klantenservice van PostNL willen wij graag opmerken dat wij er wel heel blij mee zijn dat jullie versturen met de DPD! Ook denken wij dat elke postbezorger wel zijn problemen kent. Maar buiten dit alles ga zo door jongens! mooie producten en snel geleverd!
VerbeterpuntenWeet zo gauw niks te bedenken.
Pluspunten
Prima materiaal
VerbeterpuntenVerschrikkelijke verzending. Echt, kap met die asos van dpd en ga naar postnl. Geen goed woord over voor deze verzender. Ik beb serieus overwogen mijn tweede bestelling elders te plaatsen, was alleen niet zeker of ik dan betzelfde kreeg. Dat wou ik ff kwijt. De bezorging is een smet op nullie bedrijf.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Pluspunten
Correcte levering met tijdsplanning
VerbeterpuntenHoe komen we aan een kortings actie?
Pluspunten
Snelle levering en een uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Goed en vakkundig telefonisch contact. Breed assortiment wordt op de juiste wijze zichtbaar gemaakt op de site.
geen
Pluspunten
Zeer prettige site. Na bestelling gelijk diverse info over status verzending, etc. Na ontvangst een mail gestuurd met de mededeling dat de dimmer niet werkte. Eén dag later werd ik al terug gebeld en is e.e.a. besproken-geadviseerd.
VerbeterpuntenMisschien een iets betere kennis qua elektra ontwikkelen, zodat bij problemen m.b.t. aansluiten een goed advies kan komen. (een beter inlevingsvermogen krijgen hoe de elektrische situatie bij de klant is). Deze situatie is uiteraard in eerste instantie het probleem van de klant. NuLED heeft goed werkende producten afgeleverd.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Pluspunten
Je kunt voor vragen of problemen altijd bij NuLED terecht. Ook telefonisch.