Pluspunten
snelle levering goed produkt
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
goede overzichtelijke site en zeer snelle levering
Pluspunten
De ene dag besteld en de andere dag ontvangen. Super goed!
Pluspunten
goed assortiment en snelle levering
Verbeterpuntenmisschien meer uniformiteit in de informatievoorziening per produkt. vooral bij onderdelen die afwijkende specificaties hebben. de informatie was prima maar soms niet direkt duidelijk omdat de lay-out soms afweek van andere soortgelijke produkten
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Pluspunten
correct en snel
Verbeterpuntenassortiment graag uitbreiden met gewone ledlampen 230v
Denk eens na over DPD als transporteur. Kwam op dinsdag zonder tijdaanduiding, dus niemand thuis. Maakte toen afspraak op donderdag. Tijd kon men niet aangeven. Thuisgebleven, niemand gezien. Kwam uiteindelijk op vrijdag.
Pluspunten
alles heel overzichtelijk en duidelijk en makkelijk te vinden
Pluspunten
Goede producten en telefonische toelichting
Pluspunten
zijn tevreden over alles. ik heb goede uitleg gehad over wat ik niet goed begrepen had.ik vind dat een goede service.doorgaan zo
VerbeterpuntenBatterij type noemen bij de led dimmer op 24 volt
Pluspunten
gemakkelijk besteld, snel geleverd
Pluspunten
Info was to the point. Er werden geen valse verwachtingen gekweekt.
Pluspunten
Snelle bezorging. Goede site
Pluspunten
Goede voorlichting gekregen over de Led-lampjes met E27 fitting in combi met accu. Dank daarvoor.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
besteld en geleverd
Verbeterpuntenbezorging via dpd. ze laten de om de dag van bezorging pas weten hoe laat ze die dag komen, dan kan je er dus geen rekening mee houden.
Pluspunten
kwaliteit, prijsverhouding
Verbeterpuntengroter assortiment armaturen