Pluspunten

Gratis levering Belgie. Snelle reactie

Bij bestelling allés in een keer versturen zonder te moeten bellen

Pluspunten

Snelle en vlotte levering van de juiste lamjes en verlopen.

Kwalijk: positieve beoordeling wordt beloond.

Pluspunten

prima service en snelle verzending en ook de aftersale service is prima geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nuled probeert er alles aan te doen de bestelling zo goed en snel mogelijk de deur uit te doen.

Duurde lang voordat we de betalings bevestiging kregen, terwijl we dezelfde dag de betaling hadden voldaan. Na uitleg van Nuled is dit te begrijpen, mede doordat wij met een andere bank onze betalingen doen dan Nuled doet.

Pluspunten

Supersnelle levering en keurig verpakt !, ik ben gewoon een tevreden klant. Wim

Pluspunten

Goed advies en snelle levering.

Pluspunten

Mooie producten tegen goede prijzen

Na opmerkingen over het niet kloppen van de factuur m.b.t. het BTW bedrag, zijn de fouten meteen hersteld, dat was heel positief. Voor bedrijven zou het prettig zijn om op rekening te mogen kopen.

Pluspunten

vrij snel bestelling is te volgen

Pluspunten

Goed bestelhulp (fittingmaat/lamptype), ruime keuze, snelle levering en scherpe prijzen. Ik kijk nu al uit naar de besparing op mijn energie rekening. Ik ga NU LED zeker aanbevelen bij mijn buren, kennisen en familie!!!!!

Ga zo door en vergroot (waar mogelijk) het assortiment.

Pluspunten

Ik heb bij NuLED mijn rgb lampen besteld voor in de woonkamer omdat ik een sfeer verlichting wou creëren en dat is gelukt! Ben zeer tevreden over de snelle afhandeling en levering van mijn verlichting!

Weet niet wat er beter kan ben gewoon simpelweg tevreden.

Pluspunten

Snelle afhandeling producten werden snel geleverd. Ben zeer tevreden over me lampen had wat problemen tijdens het bestellen omdat ik niet wist wat voor een led strip geschikt was voor mijn badkamer na het bellen om "9uur s'avonds" nog prima geholpen en wist gelijk wat ik nodig had. Het hangt nu en ben erg tevreden! zelfs mijn vrouw is blij en dat gebeurt niet snel hihi!

We hebben geen verbeter punten wel een tip: Koop hier uw LED Verlichting!

Pluspunten

Goede en snelle levering, met begeleiding van e-mails. Uitzoeken in catalogus is iets meer puzzelwerk, vooral wanneer het gaat om vervanging van bestaande kampeerautoverlichting. Vergelijken van lichtopbrengst is moeilijk omdat blijkt dat LEDlampen meer spreiding hebben van het licht dan de gebruikelijke lampjes en daardoor minder licht lijken te geven.

Iets meer uitleg over de lichtopbrengst i.v.m. de slechtere bundeling van het LEDlicht. In de tafelspotjes van 10 watt blijken bijvoorbeeld LED's nodig die in de catalogus worden aangegeven als 25 watt vervanger, anders is de lichtopbrengst op tafel te gering.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Maatschets van de LED-lamp is handig bij keuze ivm met beschikbare inbouwruimte De lichtopbrengst is erg optimistisch weergegeven, je hebt een zwaardere LED-lamp nodig als wordt weergegeven in de data-sheet.

Pluspunten

vlotte levering, goede omschrijving

Pluspunten

Telefonisch goede informatie verstrekking en snelle afhandeling bestelling via internet.

Bij Led lampen voor campers ook gewicht vermelden. De grotere lampen zijn veel zwaarder als halogeen lampjes en moeten in een aantal gevallen extra bevestigd worden, daar ze anders uit de fitting vallen.

Pluspunten

Prettig telefonisch advies Snelle levering en mooie producten.

Wellicht inbouwdieptes van spots op website aangeven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen positieve punten kunnen ontdekken. Eerste bestelling geplaatst gelijk fout, terug gestuurd, moet nog op mijn bestelling wachten DUURT TE LANG ben er al 14 dagen mee bezig

Eerst de positieve punten verbeteren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werdt goed geinformeerd over de bestelling en verzending.

Kan zo niks bedenken.

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden met de geleverde verlichting voor de camper. Hebben in dit na uitleg vanuit NuLED.nl volledig zelf vervangen en waren hier dan ook uitermate tevreden mee. Wij zijn het na het lezen van vorige recensies het er dan ook totaal niet mee eens, dat er word geklaagd over het het feit dat er kranten papier word gebruikt om de verlichting in te vervoeren. Wij hebben zelf ook een webwinkel en zien ook het nut er niet van in om duur inpak materiaal te gaan gebruiken, voor het goed vervoeren van A naar B terwijl het daarna weg gegooid word. Hierdoor kunnen wij zelf ook onze prijzen laag houden i.p.v ook het vervoer materiaal te moeten gaan meerekenen in onze vervoersprijs. NuLED.nl dikke pluim! Lekker in kranten papier blijven verpakken zijn jullie ook nog is groen bezig! en voor de gene die het niet bevalt koop de verlichting maar ergens anders!

Wij zouden het niet weten, want ze leveren top service!

Postbus 151

1200AD Hilversum