Adequate levering van bestelde artikelen

Na telefonisch contact enkele artikelen besteld , deze waren de dag er op al in mijn bezit. Het bestelde werkt met mijn huidige installatie zoals door de klantenservice was voorspeld zonderproblemen, goede technische informatie.

Prettige en duidelijke website

Op de site staat alles duidelijk omschreven en er is voldoende keuze.

14 led lampen besteld en 2 dagen later al in huis. Super snel dus.

Goede en snelle levering

Dat gene wat ik besteld heb ook gekregen. Super snelle levering

Snelle en juiste levering.

NuLed.nl, een bedrijf doet wat er is beloofd. Levering binnen een dag !

Goed product en snelle levering

Na een product uitgezocht te hebben eenvoudig met ideal betaald waarna snel een bevestigingsmail te ontvangen. En het pakketje met 2 dagen in huis.

Netjes op tijd geleverd en 1 op 1 over te zetten in mijn 24Volt boordnet. Zeer tevreden

Groot assortiment

Slechte kwaliteit

2 van de 7 lampjes doen het niet geen goed gevoel overgehouden

Mooie, kleine led armatuur gevonden op 12v

Site met veel detail info en spoedig geleverd

De site geeft veel details per product. Dat maakt een keuze stukken gemakkelijker. Bestelproces gaat vlekkeloos. Levering tamelijk snel. Simpelweg: prettige leverancier.

Mooie lampjes,snel geleverd.Jammer dat bijpassende lampjes 8,45 kosten, duurder dan de armatuurtjes zelf,waren op internet 1,50.

Super service, en het is mogelijk om te bellen.

Hele fijne service en als je vragen hebt krijg je gewoon telefonisch antwoord.

Goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Produkten die je niet overal kan vinden tegen een goede prijs, van een goede kwaliteit en de levering was snel. Daarnaast had ik een fout gemaakt bij de bestelling van een produkt en ze hebben de nog ingepakte produkten netjes geruild zonder moeilijk te doen.

Snel en correct

Snelle levering via duidelijke website en…. Prima product!

Mooi product, snel geleverd

2 stuks 24VE27 LED lampen gekocht voor wandarmaturen op de badkamer, mooi product, snel geleverd.

Helemaal tevreden!

Ik ben wel tevreden van de product alsook van de service. Enkel de leveringstijd was iets langer dan beloofd, maar eindelijk aangeleverd ;)

Service ok

Snelle levering, goede service

Één lampje was defect, maar na contact gehad te hebben, heb ik deze opnieuw toegezonden gekregen. Goede en snelle service!

Goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Eindelijk weer boordlichten die gewoon groen zijn in plaats van blauw/groen dankzij de gekleurde LED-lampjes.

Prompte levering

Het bestelde product voldoet aan mijn verwachtingen

Ik vind NuLed een betrouwbaar bedrijf

Ik verving twee halgeenlampen door ledlampen. Na driekwart jaar ging een daarvan kapot. Dat had ik niet verwacht, gingen die lampen niet veel langer mee? Ik wisselde de ledlampen om zeker te zijn dat niet de lichtsterkte regeling kapot was en stuurde toen een net mailtje naar NuLed of ledlampen niet langer moesten meegaan. Het antwoord wat ik kreeg verraste mij toch wel in deze tijden van verre winkels met onbegrijpelijke klantenservice: “stuurt u de oude op dan krijgt u een nieuwe”. Mooi toch?

Super, was heel lang op zoek naar 12 volt warm witte spots die geen licht uitstraalden zoals een Russische treincoupe, wat helaas de meeste 3000k spotjes van Amazon wel deden. NuLed test hun product tenminste, prima sfeerspots, echt warm wit, en voldoende lumen voor in de camper.

Supersnel en goed

Snelle en duidelijke bevestiging en levering correct daarachteraan

Postbus 151

1200AD Hilversum