Gewoon goed

Duidelijke website, snelle en goede levering en producten zijn van goede kwaliteit

Super snelle levering.

Super snelle levering en product zoals beschreven.

Duidelijke website en service omschrijving

op tijd

De bestelde lampjes kwamen prima op tijd. Raar is wel dat de bezorger het pakketje voor de deur op straat zet en niet de moeite neemt het bij de buren af te geven.

Fast and very good service

Fast shipment

Super snelle levering super service

Zeer prettig

Snel, goed

Snel en netjes

Snel Verzonden, netjes verpakt, mooie spullen

Werkt prima

Prima spullen

Goed benaderbare webshop

Ik had een vraag over een (verkeerde) bestelling en kon beheerder/eigenaar van de webshop via de telefoon benaderen. Kon daardoor goed en snel worden geholpen. Wel zo prettig.

Gewoon goed.

Mooie lampjes, goede prijs en snelle service.

Bij aankomst van mijn bestelling was 1 lampje al defect. Na dit per mail te hebben gemeld, werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Prima service.

Kan niet beter en sneller

Mooie en goed leesbare website en een uitstekende service. Goed begin van 2023, wel volhouden. Succes

snelle levering en als er wat is kun je ze gewoon bellen top bedrijf

Dit is bedrijf is gewoon per telefoon te bereiken als hectare wilt weten of als er iets niet goed gegaan is en……. Zeclissen het snel en deskundig op ga zo door

slecht verpakt

Het pakketje was dusdanig slecht verpakt waardoor het door Postnl is voorzien van tape. Dat is ook de reden dat het langer heeft geduurd dan was doorgegeven.

geweldig

bestellen , en vlot bezorgt, gewoon zoals je het verwacht

Goede kwaliteit

Aantal aankopen gedaan en de geleverde producten zijn helemaal naar wens. Min puntje; ongeacht het aankoop bedrag wordt er altijd verzendkosten in rekening gebracht.

Correct. Bereikbaar bij vragen of een probleem.

Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling. Via hun contactformulier gemeld.. Ik werd door hen opgebeld en het werd rechtgezet. Topservice.

Niet optiemal.

weinig of geen service wordt er verleend. Moet retour kosten betalen ter wel je ook al de verzend kosten moet betalen. Ik zal mijn zakelijke relaties Nuled.nl niet aanbevelen.

Goed en goed ontvangen

duidelijk,snel en correct

overzichtelijke webshop waar je direct vind wat je nodig hebt. 2 dagen later geleverd in Belgie

Goede kwaliteit en snelle levering

Producten voldoen aan verwachting

Snelle levering uitstekende service

Het grote voordeel van dit bedrijf is dat er een telefoonnummer bij staat je kan dus gewoon bellen met dit bedrijf waar vind je dat nog? Ga zo door Nu Led. nl en als ik bel wordt er ook teruggebeld als dit nodig is echt super

Snel afgehandeld en perfecte kwaliteit.

Fijne webshop met prettige klantenservice.

Postbus 151

1200AD Hilversum