Mijn bestelling kwam nog eerder dan verwacht. Goede artikel geleverd, keurig ingepakt. Mooie kwaliteit tas

Niks op aan te merken

Ik heb al meerdere keren besteld bij deze webshop. Vooral over de goede bereikbaarheid van de klantenservice en de behulpzame after sales support ben ik erg tevreden.

Snel en correct

Goed en snel

Prima shopping cruiser gekocht. Snel geleverd. Heel tevreden.

Fijn om al de volgende dag de boodschappentrolley in huis te hebben. Ziet er goed uit en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

Bedankt.

Alles is perfect verlorenen....zeer snel ondanks de corona crisis...

Super geregeld

Goede service en snel

Juiste service

Goede en snelle levering

Zoals het hoort te gaan.

Zie boven

Goede prijs en megasnel ontvangen

Reportertas besteld, binnen 24 uur geleverd. Super!

Oké

Snelle levering binnen 24 uur

gisteren besteld, vandaag ontvangen

Bestelling voldoet aan onze wensen. Goede kwaliteit

ik heb twee koffers besteld. Snelle levering, het product wordt goed ingepakt en ziet er keurig uit, je krijgt wat er beschreven staat. Je wordt netjes behandeld als je een vraag hebt en dingen worden netjes opgelost als er iets is.

Super snelle levering en goede service

Voor 15 uur besteld, volgende dag in huis en kunnen we op vakantie!

Keurige verwerking van de order, bestelling volgende dag in huis, goed product voor een aantrekkelijke prijs.

Goede koffers

Goede koffers voor een reële prijs, i.v.m met urgentie afgehaald bij het magazijn, hiervoor geen korting gekregen.

Prima koffertje voor niet te veel geld !

Van deze handbagagekoffertjes dachten wij dat er niet veel in kon, maar dat valt best mee en ze lijken mij stevig

Snelle levering, goede service

Mijn bestelde artikelen zijn snel geleverd en zijn zoals omschreven op de website.

Prima verzorgd.Goed product

Alles prima afgewerkt

Zeer mooie en goede koffers,en supersnelle levering 👍👍👍

Snelle en correcte service

Een zeer overzichtelijke webshop. Bij telefonisch contact zeer snel geholpen en direct een oplossing gekregen voor mijn bestelling : er was maar één set voorhanden, de tweede set hebben ze uit losse producten zelf samengesteld. De avond van bestelling zelf nog verzonden en daags nadien heb ik deze in ontvangst mogen nemen. Administratief werd er achteraf nog een rechtzetting door kofferstunter.nl doorgegeven aan mij en het verschil direct terug gestort op mijn rekening. De video's (youtube) voor de instelling van de TSA sloten zijn handig en zeer duidelijk uitgelegd. Minpunt aan de koerier PostNl => de tracing van het pakket bleef onveranderd staan op contact name voor afhaling van een pakket bij "Kofferstunter.nl" tot lang na de levering bij mij thuis zelf. Een geluk dat net bij de levering iemand juist thuis kwam en de chauffeur nog kon aanspreken ivm het pakket.

Snel en correct

Duidelijke website. Snelle en correcte levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestel/ leveringsproces.

Uitstekend!

Snelle levering en super mooi koffertje! Bedankt!

Zijpendaalseweg 8

6814 CK Arnhem

Over Kofferstunter.nl

Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.