Snapte meteen mijn probleem en werd meteen goed geïnformeerd. Onderdelen snel en goed verstuurd.

Zeer snelle levering.

De kwaliteit moet nog bewezen worden , maar de eerste indruk is goed.

Positieve ervaring

Goed product, scherpe prijs en snelle levering.

Prima snelle levering en mooie prijs

De levering was snel en geen levering kosten, dus een mooie koffer voor een goeie prijs.

Volgende dag in huis prijs en kwaliteit uitstekend! Doe zo verder!

De winkel voor een geweldige koffer

Goede service, duidelijke informatie, geweldige koffer voor een zeer scherpe prijs en snelle levering.

Mooie koffers en hele snelle bezorging!

Dit bedrijf werkt zoals het hoort, doet wat ze beloven. Wij zijn erg tevreden

makkelijk bestellen snelle levering

supermakkelijke website om te bestellen. Snelle levering ondanks de melding dat het iets langer zou duren ivm verhuizing opslag waren ze nog binnen 3 werkdagen in huis

Ik zou hier zeker nog een keer bestellen

Mijn ervaring is heel positief. Ik heb een boodschappentrolley besteld. De kwaliteit is prima en naar verwachting. Via mail werd ik tijdig geïnformeerd over mijn bestelling en bezorging. Één puntje van aandacht is de verpakking in de doos. De inhoud in gaan schuiven waardoor er een pin uitstak.

Snelle levering en goede service

Reageren snel en correct op de mail en de levering is snel en netjes.

Goed verlopen

Keurig verpakt en sneller binnen dan gedacht. Ik raadt mijn vriendenkring aan bij jullie te kopen. Top!

volledige voldoening

De koffer voldoet volledig aan wat we verwacht hadden. Praktisch dat hij aan de boodschapkar kan bevestigd worden, zodat deze niet aan de ingang moet achtergelaten worden. Snelle levering, interessante prijs

Alles correct : perfect!

Snel geleverd, koffertje ziet er robuust uit. Pluspunt van de website zijn de filmpjes waarin de koffers getoond worden. Dit heeft mij enorm geholpen om een keuze te maken.

Alsnog goedgekomen

Na wat problemen door een te late levering, alsnog persoonlijk contact gehad met Kofferstunter. Uiteindelijk netjes afgehandeld en een goede uitleg gekregen waarom de levering wat verlaat was. Een fijne koffer.

Topproduct, snel geleverd, zeer scherpe prijs

Her en der koffer vergeleken; deze koffer werd door meerdere partijen aangeboden. Kofferstunter.nl had de scherpste prijs en leverde de koffer zoals afgesproken snel af op de gewenste plaats.

Snelle levering ondanks hun verhuizing en feestdagen

Duidelijke informatie op de site en over het artikel, snelle levering

Supersnelle correcte levering

Tweede bestelling inmiddels. Eerst 2 kleine koffers - dat was prima en heel snel in huis. Nu een grote koffer besteld, en ook dat ging hetzelfde, ondanks de melding dat ivm verhuizing de levering wat langer kon duren. Nu, niets van enige vertraging gemerkt dus... Top!

Snel, correct en volgens beschrijving

Koffer op website goed beschreven, vlot geleverd en precies als verwacht product.

Grandioos

Klantvriendelijkheid. Goede klantenservice. Snelle en accuraat afhandeling. Ik zou in het vervolg kiezen voor kofferstunter.nl

heel goed

ik heb een klein onderdeeltje van een koffer besteld dat is prima gegaan en het was ook goed. dus prima .

Goede kwaliteit en goede prijs

Eindelijk een koffer die voldoet aan de maat van de handbagage van vliegmaatschappij Wizzair. Snelle levering en afhandeling

Snel en correct geleverd

2 koffers besteld voor kerst voor onze kids, één had een defecte ritssluiting die ná snel handelen van jullie kant binnen no time vervangen is. Dit bedrijf is zeker een aanrader 😊

Geweldige service en kwaliteit !

Mooie koffers gekocht bij Kofferstunter met VISA Card - Snel geleverd - Fijn op vakantie - Koffers met inhoud gestolen - Geen vergoeding van al die zgn verzekeringen KRAS, ANWB, Unigarant en VISA ! Wat een verademing dat er nog ondernemers bestaan die positief met je meedenken. Dezelfde mooie koffers gekocht bij Kofferstunter.nl BEDANKT voor de geboden service en kwaliteit !

voorteffelijk

product exact zoals omschreven ook zoals het video filmpje laat zien ,zeer goede kwaliteit van het product en zeer vlotte levering " geweldig "

Duidelijk en snelle levering

Ik heb hier twee mooie koffersets gekocht en ben zeer tevreden. Duidelijke site en zeer snelle levering.

Zijpendaalseweg 8

6814 CK Arnhem

Over Kofferstunter.nl

Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.