Snelle levering en goed produkt

Dit is mijn eerste kennismaking met de Rookmeldership.nl en dat tot mijn volle tevredenheid. Na een bezoek aan de duidelijke website heb ik mijn artikelen besteld. Deze werden goed verpakt en snel bij mij thuisbezorgd. De bestelde items waren zoals beschreven op de webisite. Morgen gaat de eerste gasmelder bij mij aan boord. Ga zo door! Marco

rookmelders niet ontvangen!

goede morgen, op het dhl afhaalpunt in Arkel bleek de kluis leeg te zijn. m.a.w. geen rookmelders, kunt u ons verder helpen?

Fenomenale communicatie!

Na mijn eerste aanvraag meteen een reactie ontvangen. Men moest even wat uitzoeken en zou de volgende dag de offerte sturen, Wat prompt werd nagekomen. Ook vlotte levering en een soepele oplossing van een defect apparaat. Werd een nieuwe gestuurd nog voordat ik de defecte geretourneerd had zodat ik door kon gaan met de installatie en de nieuwe gekoppelde rookmelders zo snel mogelijk in bedrijf kon stellen. Was ter vervanging van oude en tweemaal zo dure rookmelders, dus is een prima alternatief aangeboden. Je wilt tussentijds niet zonder rookmelders zitten, dus ook daar goed meegedacht en probleem snel opgelost! Zoals gezegd is de communicatie en feedback fenomenaal en kon qua prijs nergens beter terecht voor 22 stuks NEN2555 rookmelders!

snelle en nette levering van professioneel materiaal

duidelijke handleiding

snel en correct geholpen

Betrouwbare kwaliteit.

Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005 / AC:2008

Degelijk antwoord gekregen op mijn vraag en zeer snelle levering. Topprodukt

Snel Geleverd

Snel, goede prijs. verder niks op aan te merken

Snelle levering en goed product.

snel en correct geleverd

Makkelijke websit, nette prijs en snelle levering

Snel besteld en snel en goed geleverd.

Snelle en goede service

Had een CO-melder nodig, gebeld naar rookmeldershop.nl voor advies! Zij hebben mij een CO-melder aangeraden voor een mooie prijs. Product besteld volgende dag in huis!

Doen wat ze beloven

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting.

Goede spullen en snelle levering

Goede omschrijving op de website, doen wat men zegt.

Keurige afhandeling van hetgeen besteld was.

Kompleet

Snelle service goede prijzen

Snelle verzending en prima prijzen!

Kei goed

Super goed

Goede info en snel geleverd

Zelfs de batterij zat er al in

Ben niet blij

We hebben de nieuwe rookmelder gemonteerd. Na een paar uren begint hij weer te piepen. Ook al weer een nieuwe batterij aangeschaft maar het probleem blijft. Na een paar uur begint de melder weer te piepen. We werden gebeld over onze klacht en kregen een prima aanbod. Er werd een nieuwe rookmelder opgestuurd. Hoe dit is opgelost zijn we zeer tevreden over. Als er zo goed naar je klacht wordt geluisterd en het wordt opgelost, kan ik alleen maar lof spreken over het bedrijf. Na eerst een beetje negatief te zijn ben ik nu zeer positief. Met vriendelijke groet

Tot nu toe uitstekend

Tot nu toe uitstekend

Heel goed dat er een telefoonnummer op de site staat!

Heel positief over het feit dat er een telefoonnummer vermeld stond op de site van ‘Rookmeldershop’. Op die manier had ik rechtstreeks contact met de medewerker en dat heb ik gewaardeerd!

Alles goed geregeld en ontvangen

Alles duidelijk en netjes geregeld! Top

Makkelijk aan te sluiten

Zeer eenvoudig te monteren, snelle levering.

Ben gebeld na melden probleem! Nu werkt hij goed. Dank voor de service!

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.