Misleidende aanbieding

U heeft ipv de wst-630-bnlt die ik heb besteld en die duidelijk op uw webshop staat aangeprijsd ("nieuw model, 2020"), de st-630-int + afzonderlijke w2-module gestuurd. Dit is waarschijnlijk opzet van uw kant om van oude voorraad af te komen. Misleiding dus. Aangenomen dat het product goed werkt en goed verbindt met mijn bestaande wst-630-bnlt detectors ben ik bereid akkoord te gaan met 10 euro korting als compensatie voor de afwijkende levering. Gaat u daar niet mee akkoord dan kunt u het produkt bij komen ophalen. Ik ga geen moeite doen voor een retourzending aangezien het van uw zijde een opzettelijk verkeerde levering is.

Simpel en goed

Als a- technisch figuur met de magneten super makkelijk op te hangen

Supersnelle service

Fijne website. Vrij laat (23:30)nog besteld en volgende dag in huis.

Gewoon goed

Gewoon goede, snelle en persoonlijke service met een goede prijs.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering. Makkelijke montage.

Dezelfde als voorheen

Terug dezelfde kocht. Vorige was net uit garantie en defect. Terug dezelfde gekocht om de oude achtergrond bevestiging plaat niet te moeten vervangen. Plug en Play hé. Hopelijk gaat deze nu wel veel langer mee.

Teleurgesteld

Ik had 8 rookmelders besteld. Nu blijkt 1 ervan niet volledig te zijn: kapje ontbreekt, stofkap zit er niet meer om en ontbreekt en de stickers ontbreken. Doos is dus open geweest en rookmelder is gebruikt. Ik zou graag een nieuw en ongebruikt exemplaar ontvangen. We moeten in onze flat nog 15 rookmelders plaatsen maar die koop ik niet meer bij jullie. Tenzij.....

Prima.

Grote collectie, snel verstuurd.

Duidelijke webshop, snelle levering. Helaas geen updates over de bestelling / verzending. Op mijn mail met vraag over de status van mijn order is jammer genoeg ook niet gereageerd. Maar dat weerhoudt mij niet van een 9: producten zijn zoals omschreven en keurig verzorgd verpakt en betrekkelijk snel geleverd (zaten wat feestdagen tussen). Een volgende keer dat ik dergelijke producten weer nodig heb, bestel ik zeker weer bij deze webshop. Dus zie bovenstaande als advies voor de laatste spreekwoordelijke "puntjes op de i" dan wordt het volgende keer een 10.

Mooie rookmelders, netjes verpakt en verzonden

Erg goed

Zeer snelle levering en prima afhandeling. Pluimpje waard.

Precies gekregen wat ik heb besteld binnen de gestelde levertermijn

Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend dat bedrijven precies leveren dat wat ze zeggen. Dit bedrijf doet dat wel. Prima service.

Makkelijk bestellen makkelijk installeren

Super snelle bezorging Makkelijk aan te sluiten en makkelijk gekoppeld aan mijn andere rookmelder

zeer correct en snel

makkelijk te bestellen en niet duur

Goede service!

Snelle en gedegen levering!

Goed verpakt, goede handleding en snelle installatie.

Tot nu toe prut ...

Ik heb namelijk nog steeds niks ontvangen ... Als de bezorging door Post.NL was uitgevoerd (zoals op de website staat aangegeven) was er waarschijnlijk geen probleem geweest. DHL is echter het spoor bijster.

goede service, snelle levering

Netjes telefonisch op de hoogte gehouden door een medewerker van Rookmeldershop.nl over de status van de levering.

Wij bestelden vrijdagmiddag 10 rookmelders ter vervanging van de bestaande. Deze werden de volgende ochtend al geleverd!

Heel goed! Vriendelijke en goede service! Top!

Snelle levering en correcte afhandeling

goede aflevering en veilig verpakt.. Gunstige prijs.

Snel, goedwerkende artikelen geleverd, met duidelijke gebruiksaanwijzingen!

Alles top!!

Goede website, duidelijk en snelle levering van het bestelde produkt.

Snel en compleet geleverd,

Fijne site, makkelijk zoeken.

Zeer snelle levering, top

3 rookmelders besteld en volgende dag in huis.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.