Zeer goede correcte levering.

Bij de bestelling bleken er een paar items niet voorradig te zijn. Dit werd door de klantenservice op een zeer correcte manier met ons gecommuniceerd. Het voorstel was om de wel aanwezige items vooruit te leveren en de niet in voorraad zijnde items na te leveren. Wij hebben hebben vervolgens afgesproken om alles in 1 keer te leveren en de nieuwe levertijd is perfect gehaald en alles is goed ontvangen.

Goede ervaring

De Rookmeldershop doet wat zij belooft. Om 23.15u besteld en de volgende dag om 13.20u werd hij bezorgd

Geweldige rookmelder

Ideale rookmelder voor de zondagmorgen. Als hij afgaat weet ik dat m'n vrouw een ei aan het bakken is. Verder wassie goedkoop, goed merk (kidde) en snel geleverd.

3 rookmelders besteld en de volgende dag al binnen!

Duidelijke informatie op website en snelle levering

Zie boven

Goede rookmelder voor nette prijs! Snelle levering

Toppers!

Snelle en goede levering. Gasdetectie pen werkt goed. Lekkage in een snel tempo kunnen vinden en kunnen afdichten.

Bestelling conform afspraak geleverd met juste informatie

Eenvoudige website en snelle levering.

Helemaal goed!

Duidelijk omschrijvingen op de site (dat mis je op andere sites nogal eens!) Snel geleverd!

Goed geregeld

Ik heb de Ei 146 rookmelder 230v gekocht. Snelle levering, de volgende dag, in een doos met luchtkussentjes. Betere versie dan de vorige Ei 146 rookmelder 230v die moeilijk aan te sluiten was. Ik was daardoor blij verrast. Jammer dat ik geen account aan kon maken, maar Rookmeldershop.nl / allesveilig.nl staan nu zeker bij mijn favorieten.

geweldig

geweldige snelle levering

Alles volgens omschrijving

Uitgebreid assortiment op overzichtelijke website. Fijn dat productiedatum was aangegeven (omdat het daar bij anderen wel eens misgaat). Binnen beloofde termijn verstuurd in goede verpakking.

Goede prijs/kwaliteit

Naast de goede prijs/kwaliteit verhouding ook verdere afhandeling en aflevering: Keurig verzorgt.

Is goed

De prijs was goed. Snelle levering. En geen bezorgkosten.

Goede rookmelder snel geleverd

De Kidde rookmelder met pauzeknop en batterij die 10 jaar meegaat werd zoals afgesproken de volgende dag geleverd.

Gewoon top !!!

Makkelijk bestellen, hetzelfde type, niet boren /dezelfde gaten, makkelijk aansluiten... werkt perfect !!!!

Goede info op website

Goed advies op de website over het juiste type brandmelder. Snelle levering.

Prima kwaliteit en service

Juiste product met snelle service voor goede prijs

Goede prijs en snelle levering

Op aanraden van de buurman hier terecht gekomen voor nieuwe rookmelders. De prijs was zeer interessant en was de volgende dag geleverd.

Goede website en snelle levering

Nieuwe rookmelders besteld omdat oude vervangen dienden te worden. Snel gevonden op website en besteld. Levering is ook prima. Aanrader!

Zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk internetbedrijf

Van moment van bestelling tot aflevering is alles perfect verlopen.

Prima shop

De bestelling en bezorging verliep volgens het boekje. Niets op aan te merken.

Alles was naar wens. Scherpe prijs, goed product en snelle levering

Gewoon correct

Prima, zaterdag online besteld en maandagmorgen in huis. De rookmelders zijn ter vervanging van bestaande exemplaren.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.