geweldig

makkelijke duidelijke site. snelle levering

Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering.

Ik zocht ter vervanging van de huidige rookmelders nieuwe exemplaren van hetzelfde type (gekoppeld door bedrading). Deze kon ik gemakkelijk vinden dankzij de overzichtelijke vermelding op de site.

top

snel en duidelijk!!!!!

Netjes en snel geleverd. Zeer goede service.

Netjes en snel geleverd. Zeer goede service.

Veiligheid voor iedereen

Duidelijke site, vandaag besteld en de volgende dag in huis. Door de handige magneet is het ophangen een eitje

Snel

Goed verpakt en snel compleet geleverd. Batterijen zitten erin incl. bedrading aansluiting (voorbereid) voor netstroom zit er ook bij. Simpel te installeren. Top

Uitstekende prijsstelling voor mijn aankoop

Blikvanger door prijs in Google deed mij besluiten hier te kopen. Levering volgde snel daarop.

Simpel en snel

Zo rond de invoerdatum van verplichte melders is gewoon alles op voorraad en snel geleverd. Goede keuzehulp op website. Duidelijke installatie instructies bij levering.

1 week vertraging door overzetten webshop

Na ruim een week nog geen informatie ontvangen m.b.t. levering. Bij telefonisch contact werd mij verteld dat ik nog niet had betaald. Na enige minuten kwam men er achter dat er een fout was opgetreden bij het overzetten van de webshop en dat ik wel had betaald. Daarna alsnog geleverd.

Mijn ervaring is heel goed succes verder

Keurig op tijd bezorgd

Simple & looks good

Easy to install, design is good and fits nicely in the home.

Netjes op tijd geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd, en geïnstalleerd, gelukkig nog niet af gegaan,

Website was niet up to date, gekozen rookmelder was eigenlijk niet meteen leverbaar, maar werd snel op de hoogte gebracht en rookmelder werd uiteindelijk sneller dan verwacht geleverd. Goede service en ik zou geen probleem hebben om opnieuw bij rookmelder shop.NL te bestellen

niet goed

Product goed ontvangen, maar ik vind het slecht dat ik geen nota ontvang.

Goed, snel bestellen op goede website!

Heel snel en eenvoudig door de bestelprocedure

slecht tot zeer slecht

order een week geleden besteld de dag erop een mail u order staat klaar om te versturen u krijgt een track en trace als uw order is verzonden maar na een week nog geen track en trace ook geen mail hoe het ervoor staat beveel het bij niemand aan

goede prijs, snelle levering

goede prijs, snelle levering

Prima levering, keurig op tijd

Prima levering, keurig op tijd. Woensdag besteld, volgende dag geleverd.

De bestelde brandmelders waren snel en netjes geleverd.

Prima geholpen

Had eerst geen bevestigingsmail ontvangen maar na een telefoontje was dat opgelost.

Snel, makkelijk en betrouwbaar !!!

Order van brandmelders snel en adequaat afgehandeld.

Makkelijk bestellen via duidelijke site!

Na keuze gemaakt te hebben, makkelijk besteld via de site en zeer snel geleverd. Gewoon zo als het hoort! Ga zo door.

snelle service, goed product

brandmelder is geheel volgens het omschreven product en foto op de site.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.