Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenLevertijd duurde vrij lang, nadat ik bericht gekregen had dat het pakket onderweg was. Beter zou zijn als je als leveringspunt voor een Kiala punt kon kiezen De prijs voor een klein pakket wordt erg duur door de extra portkosten
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering, deugdelijk, netjes, correct
VerbeterpuntenJammer dat leuke glazen theepotjes zijn uitverkocht.
Pluspunten
Prachtig product en fantastische service
Pluspunten
Het was super snel en het werd in goede staat geleverd.
Verbeterpuntenhet contact gedeelte. Doordat er een 06nr. stond had ik eerst mijn twijfels of dit wel een betrouwbare site was.
Pluspunten
Makkelijk om producten te bestellen en een snelle levering.
VerbeterpuntenIk ben tevreden.
Pluspunten
mooi pakket, uitleg oke, smaken ok
Verbeterpuntenandere smaken, vrij veel jasmijn
Beoordelingsemail sturen nadat ik de thee ontvangen hebt. Zou inderdaad beter zijn om de beoordeling later te versturen voor Belgische klanten. Maar opvolging is heel goed en de persoonlijke email is tof.
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenWerd niet opgenomen toen ik belde, Maar ze hadden later wel gelukkig terug gebeld
Pluspunten
Ik had graag op de site gezien voor welk moment ik zou moeten bestellen om de bestelling de volgende dag in huis te hebben.