alled goed, geen tips
Pluspunten
De theebloemen werden goed verpakt geleverd en ze waren heel schattig in een klein zakje gedaan. Super leuk om zulke pakketjes te ontvangen!
meer uitleg over het maken van de bloemen en de geschiedenis. Wie maakt de bloemen.
Pluspunten
Erg leuk om als cadea te geven! Tis wel wat prijzig maar dan heb je ook wat!
Pluspunten
Na twee weken wachten op de thee gebeld met klantenservice. Vonden het heel vervelend dat er geen thee verstuurd was. Boden excuses aan en hebben bestelling alsnog verstuurd met terugboeking van de gemaakte kosten. Super service!
VerbeterpuntenThee verzenden na bestellen en betaling
Pluspunten
Snelle levering. Bij een ingediende klacht werd er een hele goede oplossing geboden, die zeer snel werd nagekomen.
VerbeterpuntenBij de advertentie van het theegeschenk met twee theebloemen staat bovenaan vermeld dat er een theepot met uitneembaar filter bij geleverd wordt en bij het gedeelte wat de inhoud van het geschenk is, staat dat niet vermeld. Iets verwarrend. Een 2e bestelling had ik voor 16:00 uur besteld, maar was het helaas niet de volgende dag in huis. Gelukkig wel die dag daarna.
De prijs mag wel iets goedkoper, ook omdat er verzendkosten bij komen.
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Het was lekker en is leuk cadeau te geven
VerbeterpuntenWel duur, maar het wel waard
Mag Iets goedkoper. De theebloemen zelf bedoel ik. Maar verder vind ik alles netjes.
Pluspunten
Verbeterpuntenkennis en personeel heb ik niet mee van doen gehad derhalve nvt.
Pluspunten
Duidelijk en snel.
Pluspunten
Pluspunten
Goede service, ik heb even via de email contact gehad en ik ben naar zeer goede tevredenheid behandeld. Bedankt.