Pluspunten
Snelle levering met wat extra's :-)
Pluspunten
goed en snel geleverd. Doosje ziet er prachtig en verzorgd uit. Zakje waar de theebloemen in zit is ook sierlijk. Voldoet als cadeau.
VerbeterpuntenAls jullie het zo in kunnen pakken dat het door de brievenbus past, is dat een zorg minder voor een werkende klant. Het is een heel gedoe om een pakje op te moeten vangen (tussen zo en zo laat thuis zijn is lastig).
Pluspunten
Voor het eerst kennisgemaakt met theebloemen en ik vind 't heerlijk. Alleen de prijs is inderdaad wel pittig vind ik.
Pluspunten
Zeer snelle service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ontzettend snelle levering
Pluspunten
Super snel antwoord op mijn mail en ondanks de feestdagen snel bezorgd!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Helaas was mijn bestelling niet compleet, maar het werd snel en keurig opgelost!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Helemaal top! Ik heb 9 theegeschenken bestelt voor de werknemer van ons bedrijf als kerstcadeau. Ik ben erg goed geadviseerd bij het samenstellen van het pakket. Ook waren de theepotten en glazen goed verpakt bij de verzending. De werknemers vonden het een ontzettend leuk kerstcadeau. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
De theebloemen zelf zijn prachtig en smaken perfect. Mooie cadeauverpakking ook.
VerbeterpuntenAls jullie beloven dat je een ANTWOORD krijgt op je vragen stuur dan niet zo'n debiele standaard email maar antwoord dan ook echt!
Pluspunten
Wat kan ik zeggen! Top service!