Pluspunten
Duidelijke mailtjes na geplaatste bestelling Snelle levertijd
Pluspunten
het meedenken,flexibiliteit en snelheid
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ik kon niet aangeven wanneer ik mijn cadeautje wilde laten bezorgen. Toen kwam het dus een dag te vroeg en was het verrassingseffect volledig weg. Ik wilde nog een kaartje toevoegen, maar dat kon ook niet meer. Deze beide zaken maakten het niet leuk. De ontvanger was wel erg enthousiast, dus dat maakte het toch goed.
Pluspunten
Attent kaartje bij de bestelling. Snelle levering
VerbeterpuntenVerpakking (doosje) theebloemen aan 1 kant niet dicht geplakt. Misschien korte beschrijving (per smaak) waar de thee goed voor is en waar de bloem vandaan komt.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet handgeschreven kaartje is leuk, maar was beetje klein. Kan ook aan mijn grote verhaal liggen hoor!
Pluspunten
Reactietijd is supersnel, verleende service top!
Pluspunten
Ik kreeg heel snel antwoord op m'n vraag. Ook is m'n bestelling heel snel geleverd! Ik ben ontzettend tevreden.
Pluspunten
Ik vind de bloemen goed geleverd, netjes verpakt. Leuk product. Het is erg handig dat de bloemen per stuk vacuum verpakt zijn, zo kun je ze ook nog eens mee nemen zonder dat ze vies of lelijk worden. Op elke bloem staat welke smaak hij heeft en een korte beschrijving van het gebruik. De smaak is ook erg goed. Ik denk dat dat komt door de natuurlijkheid van de bloemen. In theezakjes worden weleens aroma's toegevoegd waardoor ze nep of zepig gaan smaken, dat is bij deze bloemen dus helemaal niet zo. Het is erg leuk de bloemen te zien openen. Ook een erg leuk cadeautje om via de post te versturen.
Pluspunten
Leuk om als cadeau te geven!
VerbeterpuntenJullie zouden nog andere dingen kunnen verkopen zoals theekopjes. Ook het aanbieden van een cadeauverpakking kan van meerwaarde zijn.
Pluspunten
Snelle levertijd, goed verpakt en lekker.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het bedankkaartje en monster
de smaak mag wel wat krachterig.
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct op de foto lijkt stuk groter dan in werkelijkheid is. Ook de verpakking.