Vlotte service!

Na 2 dagen had ik mijn mooie wol in huis... Mijn product was niet wat ik dacht via whattsapp onmiddelijk geholpen!

Snelle levering!

Keurig verpakt met een persoonlijk briefje!

Prima webshop, langzame levering

De webshop is dik prima! Spullen zijn altijd goed en er is veel beschikbaar. Ze organiseren ook veel dus erg leuk! Enkel de levering is vaak langzamer dan belooft.

Groot assortiment, snelle levering.

Ik bestel hier vooral borduurkussens voor mijn moeder. De keuze is enorm. Ik bestel gelijk een binnenkussen en achterkant. Snelle levering.

super, zowel communicatie als levering!

super, geen opmerkingen

Prima hulp gehad

Mijn bestelling was niet geheel voorradig, maar er was een mogelijkheid om alvast een deel op te sturen. Prima communicatie hierover. De bestelling is nu rond.

Goede en snelle levering bestelde producten

Alle bestelde producten worden snel en goed geleverd. Mocht er iets niet geleverd kunnen worden wordt er contact opgenomen en samen zoeken ze dan met mij als cliënt naar een oplossing. Echt heel fijn.

Geen communicatie over veel te laat leveren!

Product op zich okee, maar weken na de bestelling, zonder communicatie, ik was ervan overtuigd al dat ik opgelicht was. Het goede nieuws: makkelijk aan te pakken als bedrijf, geef direct aan wat de levertijd is en communiceer dat nogmaals bij bestellen en daarna via de mail dat iets weken gaat duren om te leveren.

Bestelling Snel en accuraat geleverd

Voor het eerst een bestelling bij Couture gedaan, prima op tijd geleverd. Kom zeker terug.

Prima levering

Mooie borduurpakketten en snelle levering

Website niet makkelijk

Je kunt helaas niet makkelijk zoeken op een bepaald soort katoen. Verder vind ik ook de verzendkosten hoog.

Open maken van doosje niet mogelijk zonder beschadiging inhoud.

Wol was in een doosje gepropt met als gevolg dat toen ik het open maakte een bolletje de bovenste draden doorgesneden waren Het doosje was echt te klein voor de hoeveelheid wol

Goed product met een duidelijk patroon

Goed product met een duidelijk patroon

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke communicatie.

Goede service, maar…

Het pakket is inmiddels prima ontvangen, maar ik had het fijn gevonden om tussentijds de status te weten. Na een paar dagen heb ik zelf een e-mail gestuurd en gevraagd wat de status was, daarop heb ik ook een keurig bericht terug gekregen dat het pakket niet op voorraad was. Misschien is er in het proces iets in te bouwen dat daar automatisch melding van wordt gemaakt… Verder ben ik wel erg tevreden, het is een super mooi borduurpakket!

Goede en snelle bezorging.

Fijne winkel om te bestellen

Genoeg keuze, makkelijk bestellen en snelle levering.

Netjes verpakt ! Goede beschrijving van het patroon..

Zeer goede service

Snel en service is uitstekend. Ik werd snel geholpen door een vervangende breinaald te ontvangen , nadat deze beschadigd aangekomen was.

Super goed

Goede service Vriendelijk pers

Snel geleverd en goede service. Ik kom ook in de winkel en dat is ook een geweldige ervaring. Van al die kleuren alleen al word je vrolijk.

Perfect!

Eenvoudig besteld, goed verpakt en snel geleverd.

Correcte en snelle levering

Snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden over de (status van de) zending.

Ik ben correct gen heel vriendelijk geholpen.

Zeer goed, zondag besteld, dinsdag in huis .

Heel goed, voor herhaling vatbaar. Op de pakbon wordt om een foto van project te maken, duurt nog even, maar komt wel.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!