Erg fijn! Producten werden direct verzonden!

Altijd direct geholpen!

Fijne webwinkel met snelle bezorging

Ik heb al een paar keer borduurgaren besteld en de levering is iedere keer erg snel.

Website en gedrijf doen wat is beloofd

Snelle levering website niet echt makkelijk

Na bestelling wol gaf even wat extra zoeken op de site. Maar uiteindelijk de juiste bollen gevonden. Zoeken op site gaat beter op laptop. Volgende dag bezorgd.

Super service

Seer clotted levering

Duurde vrij lang voor ik mijn pakketje had

Op de site stond: vandaag besteld , morgen verstuurd. Na een week had ik mijn pakketje nog niet. Heb er zelf achter aan moeten bellen en mailen.

Bestelling duurde veel te lang, 5 weken.

(Weinig tot) geen communicatie.

super

Super en heel klantvriendelijk

Prima snelle levering

Kende de zaak niet. Gevonden op internet. Snelle levering en goede beschrijving van artikel

Zeer positief

Goede communicatie snelle levering

Topzaak

Bestellen gaat eenvoudig,binnen een paar dagen is de bestelling bezorgd. Ruime keuze in alles waar de handwerkster blij van wordt.

Fijne winkel, snelle levering

Eenvoudig online te bestellen uit een groot assortiment. Snelle en keurige levering.

Onvoldoende omdat het een kleine moeite is me de beschrijving van het jasje alsnog door te sturen

Ik vind het zeer jammer dat jullie me het patroon ( dit was een pakket met beschrijving jasje) niet kunnen doorsturen. Ik had de wol apart besteld ( meer trouwens dan de wol in het pakket) . Ik weet dat dit Een vergissing van mij is maar denk dat het toch mogelijk moet zijn om me het patroon als of te bezorgen.

Mooi garen snelle verzending!

Mooie garens en snel verzonden blij mee :-)

Goede communicatie

Ruime keuze en goede communicatie toen bleek dat de kleur wol die ik had gekozen er niet meer was, concreet alternatief voorgesteld

snelle verzending , dank daarvoor

Het bestelde is snel verzonden, alleen door het gewicht was de envelop wel gescheurd. De vervoerder had er plakbank op gedaan.

Prettig

Prettig

Vlotte afwerking. Doen wat ze zeggen.

Mooie website. Makkelijk producten bestellen en vlotte levering. Ook als een product even niet op voorraad is, wordt dat meegedeeld.

Teleurgesteld

In eerste instantie goede service. Maar na probleem bij de bestelling wordt de verantwoordelijkheid afgeschoven.

Terug in de tijd

De fysieke winkel in Rhoon is top! Je waant je terug in de tijd. Een winkel die werkelijk alles heeft op handwerk gebied, met verkoopsters die verstand van zaken hebben. Je kan er uren snuffelen tussen alle wolletjes en borduur pakketten. Een winkel zoals je vroeger meer zag. De webshop is net zo fijn, je kan er alles bestellen en het word ook nog eens snel en netjes geleverd. Ook top!

Mooi assortiment online.

Handige website, de bestelling werd snel en correct geleverd.

Ik had 1 bolletje wol te kort. En de volgende dag was het al binnen zodat ik lekker door kon breien! Met een leuk geschreven kaartje erbij…

Snelle bezorging en mooie wol

Snelle levering en goed communicatie via email

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!