De smelle levering.

Dat de artikelen die ik besteld hebts snel geleverd zijn.

Ik ben super tevreden.

Ik ben erg tevreden. Snelle levering.

Prima service snel bezorgd

Bestellen en leveren ging zeer snel! Kon ik mooi weer verder met borduren.

Snel.

Prachtig garen snel geleverd

Aanrader

Goede service snelle levering

Klantvriendelijke mensen en hele mooie wol en snelle verzending

goed contact, mijn vragen zijn heel fijn uitgelegd , moet alleen nog gaan beginnen met het handwerk

Snelle levering, goede service.

Uitgebreide collectie

Uitstekende service en snel geleverd.

De ruime keus, goede prijs en snelle, vriendelijke afhandeling maakt dat ik hier graag koop!

De ruime hoeveelheid producten zijn te vinden op een logisch werkende site. De prijzen zijn reëel, met regelmaat heeft cr couture leuke kortingen. De verzending is correct en zeer snel te noemen, vaak met een persoonlijk, vriendelijk berichtje erbij. Kortom een bedrijf dat voelt als een 'vroegere handwerkwinkel' waar je steeds weer gaat kopen.

Uitmuntend

Zeer vlug geleverd. Goede kwaliteit. Heel tevreden over mijn nieuwe sokkenwol.

De wol komt overeen met mijn verwachting. Heerlijk zacht en de juiste kleur! Dank.

Stekker service

Snelle service, op tijd geleverd

Had per ongeluk verkeerd besteld, werd meteen contact opgenomen door jullie, echt super. Het is allemaal goed gekomen en super snel geleverd. Toppie

Heel veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering!

Zie boven

Het is ff zoeken maar dan heb je wat je zoekt.

Ik had 19 strengen borduurgaren nodig en die staan niet op nummer gerangschikt maar op kleur. Daardoor moest ik flink scrollen en zoeken om de juiste kleur te vinden. Uiteindelijk is het wel gelukt en had ik mijn bestelling vlot in huis.

ben er blij mee

blij er mee

Super snel geleverd.

Voor het eerst besteld, keurig op tijd en netjes verpakt.

Overzichtelijke website. Weergegeven producten komen overeen met wat je werkelijk ontvangt. Ditmaal een bestelling gedaan van producten die pas later leverbaar waren. Kwam er na de bestelling achter dat ik een fout had gemaakt. Na een mailtje was dit zo opgelost en heb ik de producten na wens ontvangen toen deze leverbaar waren.

vlotte afhandeling, snelle levering en prima producten

Verzending prima, maar vragen over patroon slecht beantwoord.

Bij een patroon welke ik eerder had gemaakt had ik een vraag, deze werd niet goed beantwoord waardoor ik het via een andere weg heb uitgezocht. Nu ook een opmerking over een fout in een patroon, waarover ik geprobeerd heb te chatten, en een vorig patroon waarbij ik tekort kwam aan materiaal.

Fijn bedrijf

.uitstekend gesorteerd . Snelle afhandeling .goed telefonisch bereikbaar . Óók fysieke winkel

Super snelle service!

Bij de bestelling verzocht om zo snel mogelijk te verzenden ivm mijn vakantie. Volgende dag al in huis met op het bestelformulier een fijne vakantie gewenst. Zo kan het dus ook!

Super snel

Bestelling super snel in huis en zorgvuldig verpakt. En dat is waardevol nu er geen handwerkwinkel meer in mijn omgeving is.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!