Fijn bedrijf

.uitstekend gesorteerd . Snelle afhandeling .goed telefonisch bereikbaar . Óók fysieke winkel

Super snelle service!

Bij de bestelling verzocht om zo snel mogelijk te verzenden ivm mijn vakantie. Volgende dag al in huis met op het bestelformulier een fijne vakantie gewenst. Zo kan het dus ook!

Super snel

Bestelling super snel in huis en zorgvuldig verpakt. En dat is waardevol nu er geen handwerkwinkel meer in mijn omgeving is.

Fantastische, leuke en gezellige winkel

Ze zijn altijd behulpzaam en hebben veel product kennis. Er wordt actief mee gezocht naar oplossingen als ik een probleem heb.

De bestelling snel en correct ontvangen

Prachtige wol, snelle en verzorgde levering.

Prachtige wol, snelle en verzorgde levering.

Erg vriendelijke communicatie

Zeer goede communicatie en snelle verzending

Vriendelijk en adequaat

Ik waardeer het wanneer er met een klant wordt overlegd. En verder gingen mijn bestellingen altijd in ieder opzicht goed.

Heel erg tevreden

Mooie wol goed geïnformeerd ̂wanneer je pakket komt en als er een probleem met de bestelling niet voldoende wol nemen ze contact met je op echt goede service en mooie producten

goede communicatie

Duidelijke website, groot aanbod, goede service

De site biedt duidelijke foto's, uitgebreide omschrijvingen en veel keuze. Je kunt makkelijk zoeken en navigeren. Aanrader!

Gewoon gekregen wat ik had besteld. Netjes op afgesproken tijd bezorgd. Gewoon TOP

Geleverd volgens afspraak

Goed geholpen

Goede snelle service

Top webwinkel!

Het assortiment is uitgebreid en de levering is heel snel.

Leuke site met groot aanbod

Vlotte levering

Overzichtelijke website

Het overkomt zelden dat iets wat ik zoek niet op de website staat. De afwikkeling gaat over het algemeen goed en zeer snel. Soms kan dit haperen, maar een belletje geeft duidelijkheid en wordt hierop direct gereageerd om alsnog deze mistake teniet te doen. Super!

Goede kwaliteit en goede service

Snelle service en de artikelen zijn altijd van goede kwaliteit

Snelle aflevering

Snelle aflevering

Persoonlijk en meedenkend

Mijn eerste ervaring met CR Couture en gelijk heel prettig. Kreeg een appje nav mijn bestelling, dit vond ik erg fijn. Zo hoort klantencontact te zijn.

Het is goed.

Prima levering

Snel en netjes geleverd

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!