Ruime keuze en klantvriendelijk

Ruime keuze en klantvriendelijk!

Snelle levering!

Maandag besteld, dinsdag geleverd! Super!!

Supersnelle levering

De bestelling die ik gedaan heb lag de volgende geheel compleet in de brievenbus!

Het was een super snelle bestelling, nu al heerlijk aan het borduren

Super ervaring, soms even lastig om bij de juiste patronen te komen. Is er een tool waarop je kunt zoeken naar geschikt materiaal op basis van wat je nodig hebt?

fijne duidelijke website.

mooie website. overzichtelijk,per rubriek. bij bestellen snelle levering.

Kan ik iedereen aanbevelen

Prima leuke pakketten en snel geleverd!!!

Geweldige winkel.

Jammer dat ze niet langer open zijn Hebben heel erg veel. Wordt netjes verzonden.

heel goed

heel vlugge levering ook al woon ik in belgie de dag nadien was mijn bestelling er al!!!

Prima snelle nette levering

Zocht een borduur pakket voor a.s. kleinkind. Overzichtelijk, en makkelijk te vinden op de site.

Ben goed geholpen met het vervangen van kleurtjes garen.Sommige kleuren zijn uit de collectie.

Kleur was niet meer bestelbaar. Kreeg andere optie en de verzending was snel

Gewoon Top!

Erg makkelijk te bekijken website met duidelijke beschrijving van het product. Na het bestellen altijd een mail met hoe het ervoor staat en hebben ze iets niet op voorraad wordt je op de hoogte gehouden wanneer het er weer is maar als het lang zou duren zullen ze de rest van je bestelling indien het meerdere producten zijn die toch naar je sturen en krijg je een nalevering fijne webshop en aangezien het maar 45 minuten rijden is willen mijn vriendin en ik binnenkort eens lekker in de winkel koekeloeren.

Uitstekend!

Prima wolwinkel! Een klein puntje… Als wol niet meer voorradig is, laat het dan meteen even weten. Probleempje was overigens snel opgelost. … aparte ervaring om met de winkel te appen …

Heel goed snel geleverd

Goede service ze doen wat ze beloven

Goede survise!

Mijn huisnummer was niet goed overgekomen en ik werd netjes gebeld en kreeg een sms, heel fijn! Daarna heel snel bezorgd. Dik tevreden.

Prettige communicatie en bezorging. Persoonlijke benadering

Lekker vlot geleverd

Niks veranderen alles is TOP

Ik had vragen over een borduurwerk en kreeg gelijk antwoord

Goede service en snelle levering

Goede service en communicatie

Niet direct een goede eerste ervaring.

Op de site werd niet vermeld dat de wol niet meer voorradig was. Later ontving ik dan een mail met de melding dat het nog enkele dagen zou duren... Normaal weet je toch of een product al dan niet voorradig is? Het pakje kwam toe zonder dat ik vooraf verwittigd werd. Net na deze ontvangst een mail gekregen dat het geleverd werd en net na de vorige mail kwam de track and trace toe. De wol is van goede kwaliteit, mooi en breit mooi af alleen de kleur is heel verschillend van de foto (lichtblauw gekozen maar lijkt bijna wit) Een afwijking kan op foto maar het scheelt toch veel. Ik zond het niet terug wegens de terug-verzendkosten. Om het daarna opnieuw te bestellen en verzendkosten te betalen met het risico dat het kleur weer niet juist is, daar paste ik ook voor. Toch jammer.

Goede ervaring

Gewoon snelle levering en mooie artikelen

Fijne maar te kleine zaak erg veel wol en katoen je ziet door de bollen het breiwerk niet meer, maar je wordt er fantastisch geholpen dus het komt altijd goed

Vriendelijk duidelijke website Meedenkend, Goede service

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!