Vriendelijk

Goede service ...je wordt vriendelijk behandeld en mooi garen voor warme voeten !!!

Heel behulpzaam en meedenkend

Goed en snelle levering

Alleen maar positief

Zeer fijne (telefonische) meedenkers. Al het bestelde wordt keurig verzorgd geleverd. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn worden die keurig opgelost of verholpen. Ik ben een zeer tevreden klant!

Alles op gebied van handwerken onder één dak.

Fijne handwerk winkel. Prettig en behulpzaam personeel.

Gewoon goed.

In de winkel wordt je goed geholpen. Per post komt het ook netjes en snel naar je toe.

Zeer goed!

Was eenvoudig bestellen, betalen en goed op tijd bezorgd.

Had bestelling geplaatst en volgende dag al bezorgd. Ook veel keus uit mooie breigarens.

Yes

Gewoon goed

Mooie wol en snel geleverd.

Mooe wol en met patroon. Snel geleverd.

Goed verpakt en snel in huis

Slechte communicatie

Na betalen bleek een deel van de bestelling niet op voorraad, dat werd me niet verteld. Overig deel werd ondanks verzoek niet opgestuurd, maar pas weken later toen alles compleet was. Antwoord op berichten erg laat.

Netjes ingepakt en snel geleverd

Snel en correct

Bestelling is keurig verwerkt, informatie over levering en verzending was helder.

Positief

Goede communicatie over oponthoud en vertraging

Snel en persoonlijk

Leuke website en snelle verzending. Even bericht als het toch wat vertraging oplevert. Prima.

Duurt lang

Ik heb 1 1/2 week op mijn bestelling gewacht na heen en weer te appen kwam mijn bestelling toch eindelijk

Goede service, Snelle levering.

Hele goede service, hele snelle levering. Uitgebreide collectie.

Prachtig garen

Heel mooi garen, Picasso van Lana Grossa, kleur klopt met foto's op de site, heerlijk zacht ook. Lookbook 17 vol met prachtige truien, vesten, sjaals en mantels.

heel erg goed

Duidelijk patroon en hele goede kwaliteit wol. Snelle afhandeling van mijn bestelling

Snelle levering en prima Product

Goed, terwijl ik de Website niet altijd als makkelijk ervaar. Het zoeken naar een product moeilijk en soms klantonvriendelijk ervaar. Dit zou eenvoudiger kunnen.2;

Hele goede zaak.

Er is goed opgelet bij mijn nabestelling, het wolnummer kwam niet overeen met het kleurbad.

Ontevreden

's morgens bestellen, dezelfde dag na 15 u bezorgen staat in jullie site! Donderdagochtend half10 bestelling gedaan, dinsdag daarop ná 15u bestelling geleverd... Breiboek valt 100% tegen. Ik ben een zéér ervaren breister maar de beschrijving is super onduidelijk! De patronen zijn weinig gangbaar en enkele zelfs dubbel, alleen een andere kleur. Haha. Zo krijg ik ook ern patronenboek vol. Dus...dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling bij jullie.!! Het betreft het boek: "Wintetse snoetjes" nr. 247 H/W 2024

Super goed.

Zowel in de winkel als online wordt je geweldig geholpen door een super enthousiast team. Dat team werkt hard om telkens weer leuke presentaties te verzorgen en mooie producten te laten zien. Ik kom graag in de winkel en volg alles via FB.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!