Prettige en snelle levering Goed advies !

top

netjes verzorgd, op tijd toegestuurd, was de volgende dag al binnen.

Dit was de eerste bestelling. Netjes op tijd met een vriendelijk persoonlijk briefje erbij heel attent. Dank daarvoor.

Het is een hele fijne winkel, ook via de webshop is het makkelijk te bestellen ook als je geen account heb. Het assortiment is veelzijdig en ruim. Alles wordt ook goed en verzorgd verzenden.

Snelle reactie, zodat je weet dat de bestelling in behandeling is.

Het garen was niet in voorraad,dit was mij snel medegedeeld.wat ik heel fijn vond.

Is goed, kan beter.

Ik vroeg om een patroon voor een babynestje. Patroon was gratis en ik kreeg er 3 bolletjes wol bij. Dat was niet duidelijk op de site. Het patroon is te lezen, maar zou duidelijker kunnen. Het wordt, als het me lukt , wel een leuk babyvestje. De levering duurde een dag langer dan beloofd.

Online bestellingen worden heel snel, keurig verpakt, verzonden. Prima kwaliteit van de producten.

Mooie producten en goede uitleg

Enige jammere is dat er gebeld moet worden om een kleur uit te zoeken. Waarom niet gewoon online

Werd vriendelijk geholpen

Leuke webshop, snelle verzending.

Levering keurig

Ik ben nog niet begonnen met breien. De beschrijving voor mij nog wel ingewikkeld. Moet ergens hulp vragen

Altijd snel, accuraat en vriendelijk geholpen!

De keuze is reuze!! Op de duidelijke en overzichtelijke website is het makkelijk zoeken, en heerlijk winkelen. Wolletjes, borduurgaren, haak- of breiboeken, accessoires voor eerder genoemde en nog heel veel meer: wat je ook zoekt, het is er áltijd! En anders zorgen de dames van CR Couture er voor dat - dat wat je zoekt - er komt...

Mijn eerste ervaring met CR COUTURE: ik ben super tevreden.

Mijn keuze borduurpakket was niet op voorraad, een mail gestuurd en het was geregeld. En kon ik toch tijdens de borduurdagen mijn bestelling plaatsen. Ik ben een TEVREDEN klant.

Goede ervaring

Mijn bestelling voldeed net niet aan het bedrag wat nodig was om in aanmerking te komen voor de Goody-bag. Via de app kon ik deze aanpassen en werd ik enige dagen later verrast met, naast de bestelde producten, een mooie verrassing. Ik had niet verwacht dat de Goody-bag zoveel zou bevatten: Een leuk borduurwerkje voor de Kerst, patronen en een streng borduurzijde. Het was de eerste, maar zeker niet de laatste bestelling!

Prachtige producten!

Snel geleverd!. Mega goede service! Een aanrader om hier je handwerkspullen te bestellen!

Producten binnen paar dagen thuis afgeleverd.

Topwinkel

Veel keus, meestal op voorraad, snel en netjes geleverd, soms zelfs met een handgeschreven briefje erbij en met de dolle borduurdagen altijd een leuk extraatje in de vorm van een mooie goodiebag

Helemaal blij met mijn bestelling en leuke goodiebag.

Uitstekend!

Bestellen en binnen 2 dagen in huis....waar tref je dat nog? Uitstekend!

Als ik artikelen bestel worden ze snel en zonder schade geleverd. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf

Ma commande de laine est arrivée rapidement, tout est OK

A recommander

snel geleverd

Ik ben heel tevreden met de door mij gekozen wol.

Fantastisch!

Ruime keuze, snelle en duidelijke verzending. Netjes verzorgd allemaal

Altijd goed geholpen,ook als ik een vraag had.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!