Goede spullen en altijd persoonlijke service!

Altijd mooie spullen van uitstekende kwaliteit en heb je een vraag dan word je snel en vrolijk geholpen. En alles in een mum bezorgd!

volgens afspraak geleverd en pakket is volgens wens

voldoed aan onze verwachting en op tijd volgens afspraak

Snelle levering.

Goed verpakt. En erg leuk en met een met de hand geschreven briefje erbij. Dit maakt dat er aandacht aan de bestelling wordt besteed. Ik wilde even pauzeren met borduren maar dat is me niet gelukt

Goede webshop

Keurig op tijd verzonden en goede service bij retourzending

goed en vriendelijk

ik werd via de mail prima geholpen met mijn vraag.

Snel en netjes verpakt ontvangen.

Pakket besteld, zeer snelle bezorging

Goede en snelle service

Goed verzorgd en snele levering

Was netjes en optijd

Was netjes en op tijd

Goede service, goed prijs-kwaliteit

Good communication

Item ordered wasn't in stock. Was contacted by phone and email/text to sort a replacement. The only place I could find some items in stock.

Netjes en verzorgd

Snelle levering ziet er goed uit Goede kwaliteit Terug kerende klant

Goede service ,snelle levering en meedenken als een kleur bijvoorbeeld niet leverbaar is kijken voor een alternatief heel fijn ik bestel graag bij jullie!!

Snelle verzending

Mijn garen op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Ik kon direct aan de slag, heel fijn!

Zeer goed en snel geleverd

Heel duidelijke website, bestelling de vlg dag geleverd ! Die snelle levelering is de max ! Bedankt !

suerpgoed

heel vlugge levering ook al woon je in belgie indien op voorraad vandaag besteld morgen in huis!!!

Snel en precies wat er nodig was

Na internetzoekslag bij CR couture terecht gekomen en gevonden wat ik nodig had. Blij dat er nog dit soort gespecialiseerde shops bestaan. Vervolgens snel en accuraat geleverd. Top

Goede service snel geleverd

Besteld en snel in huis

Snelle en correcte levering

...

Ben blij met jullie

Ben blij met jullie winkel en super blij met jullie diensten heb pakketje op tijd ontvangen nog bedankt en jullie veel plezier met jullie winkel en groetjes

Snel en kwaliteit

Vlotte en snelle levering

Goede winkel

Snel leveren, precies wat je besteld hebt en goede materialen

Zie onder

Geweldige dames die deze computerondeskundige toch van materiaal voorzien!

Altijd goed!!

Netjes op tijd bezorgd. Ik kijk uit naar de borduurdagen!!

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!