Pluspunten
Snelle levering van kleding met kwaliteit. Weten wat ze verkopen, geen rotzooi ! Was mijn eerste bestelling hier, zou er zo weer wat kopen.
Hi! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je eerste bestelling! Hopelijk tot snel. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service, prettig mailcontact, supersnel schakelen.... Kortom, winkelstraat is ideaal om online te shoppen of om als winkel als podium te gebruiken...
Hi Roy, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hier doen wij het allemaal voor. We zien je graag terug bij ons op de site. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snel in huis, goede kwaliteit.
Hi Sergio! Bedankt voor deze korte maar krachtige review, hier worden wij blij van. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering, goede sale
Hi Nadine, wat fijn dat je eerste bestelling zo goed is bevallen! Hopelijk zien we je snel terug, happy shopping. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geweldige service! Snelle reactie en alles snel opgelost
Goedemiddag, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dit is heel belangrijk voor ons! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Dit is zeker een aanrader, ik had om 00:10 kleren besteld en dezelfde dag om 17:55 was mijn bestelling al binnen.
Hi Luca, wow, een 10? Bedankt hiervoor! We zien je graag terug bij ons op de site, happy shopping! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele fijne webshop vanwege groot aanbod aan merken. De communicatie na het plaatsen van je bestelling is uitstekend! Ze houden je vervolgens op de hoogte tot aan je levering en zoeken contact nader hoe je de levering en product hebt ervaren.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Hi Esmé, wat een top review, bedankt hiervoor! Jij maakt onze dag :) Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Word verzorgd verzonden en communicatie is de beste
VerbeterpuntenGeen ik was super tevreden beide keren.
Hi Delano, wat fijn om te horen dat je beide keren zo tevreden bent over ons! Dit is waar wij het voor doen. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Waanzinnig snelle levering. 1 pakketje op zondagavond besteld en 1 pakketje op maandagochtend. Allebei maandagavond al geleverd.
VerbeterpuntenWeer inschakelen van thuis ophalen van de pakketjes.
Hi Renee, bedankt voor het achterlaten van je ervaring, hier worden wij helemaal happy van! Hopelijk tot snel. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Handig zo’n WhatsApp service.
Hi Jurren, vinden wij ook! Bedankt dat je je ervaring met ons wilde delen. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de service, de communicatie, de snelheid en de manier waarop de kleding geleverd wordt en natuurlijk over de kwaliteit van de kleding!
Goedemdidag! Wat leuk dat je dit over ons hebt geschreven, bedankt hiervoor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooi verpakt, goede levering, jammer dat het vertraagd was, maar de klantenservice hielp me heel snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenJammer van de vertraging van mijn bestelling. Op de doos zaten een paar krassen. Voor de rest helemaal prima!
Hi Pelle, bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
ze hebben een hele gave collectie van veel verschillende designers en een hee overzichtelijke website & app.
Verbeterpuntener zijn niet veel verbeterpunten wat mij betreft.
Hi Levy, bedankt voor je mooie feedback! Doet ons zeer goed. Hopelijk tot snel op onze webshop. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Fantastisch aanbod, snelle en correcte levering. Mooi verpakt. Goed retourneringssysteem.
VerbeterpuntenNvt
Goedemiddag Vulco! Als jij blij bent, zijn wij dat ook! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Komen hun afspraken na! Ik was niet thuis en is bezorgd bij een afhaal punt. Je word goed op de hoogte gehouden van de bestelling!
Verbeterpunten-
Hi Joost, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review over ons te schrijven. Dit is waar wij & UPS het voor doen! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
heel stipt en zorgvolle levering
Verbeterpuntenbetaling na levering was niet mogelijk
Goedemiddag Erwin, wow! een cijfer 9? Ontzettend bedankt hiervoor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het werd hel snel geleverd, ik had mijn product besteld op een Woensdag en kreeg hem Vrijdag al binnen! Ben ook heel blij met de manier hoe het werd gebracht, heel netjes! Al met al perfect. Ik zal er zeker nog iets bestellen!!
VerbeterpuntenNvt
Goedemiddag Loraeysha, bedankt voor deze top review! Wij zien je graag terug bij ons op de site, happy shopping! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelste bezorging die ik ken. Goede kwaliteit. Regelmatig goede acties. En goed bezig op social media.
VerbeterpuntenEigenlijk is alles prima. Misschien ergens een winkelpant open ofzo?
Goedemiddag Minne, fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Hier doen wij het uiteindelijk voor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Uitgebreid aanbod en een aangename website. Mooie prijzen en de bestelde artikelen worden op een verassende manier verpakt.
Goedemiddag Ivan, bedankt voor je voor mooie beoordeling. Tot snel op onze webshop! Groetjes. team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mijn product is optijd & goed verzorgt bezorgd
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf
Goedemiddag Alex, We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent, dit is waar wij het voor doen! Hopelijk tot snel, happy shopping! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De product voldoet aan verwachtingen. Levertijd was in de 2 werkdag dus best wel vlot. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en waar de andere webshops vooral voor een simpele plastic tas gaat kiest winkelstraat voor een mooie zwarte doos met daar in de plastic tas met de product zodat het niet kan verkrekelen.
VerbeterpuntenMisschien is een levertijd van 1 werk dag een doel om naar te streven
Goedemiddag Yasin, bedankt voor deze top review! Wij zien je graag terug bij ons op de site, happy shopping! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ze reageren direct op een vraag. Als er iets fout gaat krijg je iets extra. Goede service.
VerbeterpuntenOp de site staat soms dat een product nog op voorraad is maar als je het product in je winkelwagen doet dan is het product in eens niet meer leverbaar.
Goedemiddag Noud, bedankt voor deze mooie review. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De bestellingen zijn altijd op tijd (of in dit tijdsbestek). De kleding is mooi ingepakt. Ik ben zeer tevreden.
Goedemiddag Sem, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, dit is voor ons het allerbelangrijkste! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bezorging
VerbeterpuntenIvm. de feestdagen expliciet gebeld tot wanneer een bestelde jas te retourneren was. Medewerkster gaf 2 januari aan, geprobeerd om te retourneren op 2 jan en lukte niet meer. Gemaild, maar geen (passende) oplossing gekregen en jas niet meer te retourneren. Geen winkelstraat meer voor mij en een slechte service!!
Goedemiddag Britte, wat vervelend dat het item niet meer geretourneerd mocht worden. Wij hebben ons best gedaan om dit alsnog voor je in orde te maken. Helaas heeft de boutique hierin het laatste woord. Het spijt ons je geen beter bericht te kunnen brengen. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit. Super snel thuis bezorgt ik kreeg hem de volgende dag al!
VerbeterpuntenGeen het is zoals het moet.
Goedemiddag Eva, wat een mooie woorden over Winkelstraat.nl, hier worden wij blij van! Groetjes, team Winkelstraat.nl