Pluspunten

Als er staat morgen bezorgd, verwacht ik ook dat dat gebeurd en niet dat mijn pakker spoorloos is en ik er niks meer van hoor

• Afspraken nakomen

Pluspunten

-Snelle levering -groot assortiment -altijd iets in de sale -goede klanten service -word op de hoogte gehouden over eigen pakketje (waar het is, Hoelaat het binnen komt, etc)

NvT

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Hele vriendelijke medewerkers en altijd goede en snelle communicatie.

N.V.T.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering Gratis verzend en retour

Trage omruiling. Op 12-12 besteld, nu nog niet het juiste product in huis. Tot 2 maal toe foute levering Ter compensatie eerst 5 % tegoedbon op volgend aankoopbedrag en nu 10% van het volledige aankoopbedrag tegemoetkoming. Inmiddels staat het product 20% goedkoper op de site.....

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Geen woorden voor gewoon top

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie collectie, goede aanbiedingen en zeer snelle levering! Nu 2 keer een bestelling geplaatst, ook 's avonds en zelfs dan de volgende dag in huis!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Website is overzichtelijk en duidelijk. Assortiment is ruim en mooie prijzen! Bestelproces gaat snel en de levering was ook snel, zelfs net voor de feestdagen! Zeer tevreden en voor ons een dikke 10!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Onterechte bestelling gedaan via gehackte creditcard bij winkelstraat.nl. Omdat de bestelling verdacht was heeft winkelstraat.nl mij gebeld en de bestelling na overleg geannuleerd. Wat een service en oplettendheid, echt super!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn pakket was verkeerd geleverd. Hierover gebeld en moest t pakketje naar de klant versturen die mijn pakket had. 1,5e week later en mijn eigen pakket nog steeds niet ontvangen maar dus wel geld betaald. Moet overal zelf achteraan bellen/mailen. Op mijn laatste mail wordt niet eens gereageerd. Slechte service zeg!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Top kwaliteit alle merken beschikbaar en op tijd bezorgd. Top bedrijf. Aanrader

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Geweldige service en snelle levering! Vanaf nu eerst via winkelstraat.nl!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Dnel goed mooie dingen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Tot nu toe heb ik nog nooit problemen gehad Petten besteld jas besteld schoen besteld alles op tijd en sommige retouren ook snel en netjes afgehandeld daarom als ik iets wilt kopen kijk ik als eerst naar winkelstraat.nl my. First step

Verbeterpunten bij filter. Bijvoorbeeld als ik bij merken wilt filteren wil ik meer merken kiezen en zo filteren dan hoef ik niet elke keer per merk te kiezen dat is het eigelijk nit meer dan dat

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ruim aanbod van eigentijdse merken Super snelle levering Duidelijke informatie over mijn bestelling

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering. Top Omschrijving van het artikel is zeer goed omschreven.

Vooral zo door blijven gaan.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Pakketje was prachtig ingepakt

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ze leveren snel en netjes op tijd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- snelle bezorging - werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling - pakketje was mooi ingepakt - top kwaliteit

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Website is duidelijk, producten zijn makkelijk te vinden. Goede service, klantvriendelijke medewerkers. Vind het elke keer weer bijzonder dat er een handgeschreven briefje bij de bestelling zit, dit maakt het toch wat persoonlijker.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Verzenden ging heel snel, ik werd nog gebeld of ik thuis was door de koerier, super goeie service en geleverd in een nette doos super netjes.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bedrijf moet zich aan de afspraken houden . Ik heb 2 jassen besteld en 1 was met korting wegens black fridy. De jas ontvangen Maar paste mijn man niet zag op de site zo besteld maar de maat was goed alleen kreeg het niet voor de korting. Besloot 2 jassen retour te sturen 1 pakketje is retour verwerkt waar de korting niet vanaf is gehaald en de andere is blijkbaar zoek geraakt. Inmiddels onderzoek gestart bewijs geleverd ik zou vrijdag benaderd worden contact opgenomen met. Was beloofd dat ik maandag zou teruggebeld worden en wederom geen afspraak nagekomen ik ben erg teleurgesteld mijn geld is weg en heb geen jas ben 1 maand verder wat een waardeloze service. Ik ga contact opnemen met klachten.nl die nemen echt alle klachten serieus ik ben teleurgesteld ik wil graag een oplossing want telefonisch Komen ze afspraken niet na . Oplossing het onderzoek duurt langer dan 1 maand ik eis mijn geld terug. En dit bedrijf beveel ik aan niemand waardeloos

Afspraak nakomen er wordt beloofd naar een oplossing maar na 1 maand zie ik nog steeds geen oplossing

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel slecht vorige week woensdag een shirt besteld en volgens hun zou het die vrijdag binnen zijn en uiterlijk zaterdag want ik wou het shirt aan voor me feestje zaterdag avond toen belde ik vrijdag middag toen het shirt nog niet binnen was gekomen en toen vroeg ik of zij kon zien wanneer het shirt binnen zou komen zei ze volgende week vrijdag

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer veel keuze, top merken

Nog meer premium merken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor de verjaardag van mijn vriendin heb ik een jurk twv € 160 gekocht. Helaas is de maat niet juist en wil ik het product graag retourneren. Door de verjaardag kon ik helaas niet voldoen aan de 14 dagen retour termijn. Uit coulance had ik echter gehoopt dat een merk welke zich als premium positioneert en producten van hoog segment verkoopt hier enigszins flexibel mee om gaat. Echter is de reactie van de klantenservice: helaas is de termijn van 14 dagen verlopen en zul je het product moeten behouden. Er was geen discussie mogelijk. Ongekend slechte service.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik heb een prima ervaring met deze webshop! Een mooie tas besteld en 2 dagen later was deze helemaal uit Italië al bij mij bezorgd. Heel blij mee!

De Limiet 19

4131NR Vianen