Pluspunten
Goeie klantenservice was erg behulpzaam
Goedemorgen! Bedankt voor het hoge cijfer. Groetjes, Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenLevertijd verbeteren Afspraken nakomen enpakketten in 1 keer leveren
Goedemorgen Mehmet, bedankt voor je review! Ook bedankt voor je feedback. Wij doen uiteraard ons best om altijd onze belofte na te komen. Tot snel weer! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed website overzicht. Levering zoals aangegeven. En steeds een email ontvangen over je bestelling. Wanneer die onderweg is en wanneer je die ontvangt. Netjes verpakt. Product ziet er net zo uit als op de foto’s. Vriendelijke mensen. Heb nou wel 1 keer besteld, mijn eerste keer. En ga vaker bestellen hier. Top en Tevreden.
VerbeterpuntenNog niks meegemaakt. Heb ook maar 1 keer besteld, meteen goed. En dus ook geen ervaring met Retouren en geld terug bijvoorbeeld.
Goedemorgen Louisa, bedankt voor je mooie review. Ik hoop je snel weer terug te zien op onze website! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik weet geen enkel minpunt voor Winkelstraat.nl
Goedemorgen Ruud, wat leuk om te horen! Hier doen we het uiteraard voor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super snelle levering, er wordt zelfs tot 23:00 uur geleverd. Daarnaast netjes verpakt! Zeer tevreden
Goedemorgen Robin, fijn he? De avond bezorging. Hopelijk zien we je snel weer terug. Groet, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service en snelle reactie!
Goedemorgen Anwar, bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruim assortiment en goeie service
VerbeterpuntenMiss het veranderen Voorbeeld voor 22:00 bestelt morgen in huis. Dat zou ik chiller vinden
Goedemorgen, bedankt voor je mooie review. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Gratis verzenden en retour. Nog nooit problemen gehad!
Goedemiddag, wat een mooie review, dank hiervoor! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede communicatie en goede service
VerbeterpuntenKan me zo snel niks bedenken! Gewoon top bedrijf !!
Hi Allisha, service is voor ons het allerbelangrijkste, fijn dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor het delen van je eerste ervaring! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Fijn dat de levering zo snel kwam ondanks de black friday sale. Andere webshops deden langer over de pakketjes verzenden. Goede kwaliteit van het t-shirt dat ik gekocht had. Vriendelijke medewerker aan de telefoon gesproken over een vraag die ik had.
VerbeterpuntenOPEN EEN WINKEL IN ROTTERDAM
Hi Noé, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit over ons te schrijven! Namens Winkelstraat.nl wens ik je nog veel plezier van het t-shirt & hopelijk tot snel. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik heb totaal geen positieve punten over dit bedrijf!!
VerbeterpuntenIk heb ze al 5 keer moeten benaderen voor een retour gestuurde artikel en dan laten ze mij ook langer dan 5 uur wachten voordat ik een antwoord krijg op mijn vraag. Mijn probleem is nog steeds niet opgelust ze nemen je niet serieus. Nooit meer dat ik hier nog wat haal!!! Achteraf wordt ook beweerd dat ik geen bestelling bij ze heb grolaatst
Goedemiddag, ik zie dat je gelukkig inmiddels in contact met mijn collega bent, en fashion cheque je verder helpt met je verloren kaart. Groetjes, Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zijn er niet.
VerbeterpuntenOp black friday heb ik drie artikelen besteld bij Winkelstraat.nl. Eén van de drie artikelen kwam op tijd aan. De andere twee artikelen heb ik nooit meer geleverd gekregen. Winkelstraat meldde na 7, respectievelijk 10 dagen dat de artikelen "helaas" niet meer leverbaar waren. Ondertussen werd mij verteld dat het met de verzending niet goed was gegaan. Vreemd verhaal. De communicatie kwam pas tot stand nadat ik zelf contact met Winkelstraat heb opgenomen. Ter 'compensatie' kreeg ik van Winkelstraat een kortingcode ter waarde van € 7,50 (dit is maar liefst DRIE PROCENT korting op de bestelling die ik heb geplaatst!). Voor mij de laatste keer dat ik hier iets heb besteld.
Pluspunten
Makkelijk te gebruiken en te bestellen.
VerbeterpuntenMeerdere keren contact gehad met bedrijf. En werd pas later aangegeven dat de bestelling iets langer zou duren. Bestelling pas na bijna een week afgeleverd bij een boutique na een beweerde mislukte poging bij het leveren. Heb de bel nooit gehoord..
Pluspunten
goed bedrijf, late levering door black Friday dus het was geen probleem!
Verbeterpuntenik zou het zo houden!
Goedemiddag, bedankt voor deze 5(!) sterren review! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje dat maakt het nog specialer om een pakketje te krijgen en je krijgt wat je ziet
Hi Noah, bedankt voor het achterlaten van deze top review! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
perfect om je kleding te bestellen, je wordt goed geholpen en alles is duidelijk
Verbeterpuntengeen.
Hi Martijn, bedankt voor deze super review! Hier worden wij happy van. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bijzondere collectie, snelle levering, goede after service
Hi Kim! Bedankt voor deze mooie 5(!) sterren review. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Klantenservice is top, de organisatie doet altijd zijn uiterste best voor de consument(en) te woord te staan. Geen communicatie gebrek. Beleefdheid. Betrouwbaar is het zeker!
VerbeterpuntenNee momenteel niet hun staan altijd voor jou klaar het ligt ook aan de consument zelf.
Beste Valentino, een review om blij van te worden! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit over ons te schrijven. Hopelijk tot snel! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Hi Simone, bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super goede en snelle levering !! Eerste keer besteld op black friday ... ondanks de drukte alles prima afgeleverd !!!! TOP ga hier zeker vaker bestelen
Hi Simona, wat een positiviteit! Hier worden wij enthousiast van. Hopelijk heb je tijdens Black Friday nog een mooie deal kunnen scoren! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ondanks de enorme drukte met black friday was mijn pakketje toch netjes op tijd bezorgd. Top service en top kwaliteit, ben niet anders gewend van jullie!
Hi Souhailla, wij zijn blij met jou! Erg fijn dat je zo tevreden over ons bent. Hopelijk zien we je snel terug! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ondanks de enorme drukte met black friday was mijn pakketje tovh netjes oprijd bezorgd. Top service kan niet anders zeggen!
Hi Rosa, & wij vinden deze review TOP! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Onlangs heb ik een bestelling gedaan. Ondanks de drukte was mijn pakketje super snel geleverd. Ook ben ik super tevreden over mijn bestelling bij Winkelstraat.nl! Zeker een aanrader om hier iets te bestellen!
VerbeterpuntenVerder heb ik geen verbeterpunten en ben ik positief!
Hi Anne, bedankt voor het delen van deze positieve eerste ervaring met onze site. Hier worden wij ontzettend blij van! Hopelijk tot snel, happy shopping! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en de vaak zijn er goeie aanbiedingen
Hi Ilias, WOW! Een 10? Bedankt hiervoor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele goede service en de levering is altijd keurig netjes optijd zelfs met dagen zoals blackfriday is het binnen 1 dag in huis
VerbeterpuntenIk heb vrijwel geen verbeterpunten ik heb helemaal tevreden
Hi Merlijn, wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent over ons! Dit is waar wij het voor doen. Groetjes, team Winkelstraat.nl