Pluspunten
Correcte leverings datum Maat van kleding was perfect
Hi Mauzio, bedankt voor deze 5(!) sterren beoordeling. Wij zijn blij met jou! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Kwaliteit producten, snel levering en betrowbaar.
VerbeterpuntenKoierier gebruik real time tracking en dit is heel erg verwarrend. Aankomst tijd kan uren verandreen. Bedrijf zelf is top.
Hi Helen, wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Ook bedankt voor je feedback, dit nemen wij zeker mee. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed en netjes verpakt ! En optijd is echt top !
VerbeterpuntenIk weet niets tot nu toe is alles goed verlopen
Hi Sam, bedankt voor je positieve review! We hopen je snel terug te zien. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Top kwaliteit, snel leverbaar, altijd bereikbaar geen wachttijden, goede verpakkingen
VerbeterpuntenCadeau verpakkingen erbij
Goedemorgen, bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent, hier worden wij happy van. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Al jaren klant bij winkelstraat. Alle winkels en alle leuke merken op 1 website. Gratis bezorging en retour. ONCE YOU GO BLACK, YOU NEVER GO BACK (dat is precies hoe het met de winkelstraat zit.)
VerbeterpuntenNiet
Hi Meryem, wat een TOP review! Hier doen wij het allemaal voor. We zien je graag snel terug op Winkelstraat.nl! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Beste Halil, bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Top service en goede kwaliteit producten!
Hi Nick, bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Lydia! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering! Wellicht tot de volgende bestelling! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel blij was mijn zoon met de shirts van de Versace Collection. Hij heeft zijn zuurverdiende geld er graag voor over. Hij heeft ze deze zomer een aantal keren gedragen en er heel zuinig mee omgesprongen. De laatste keer dat het shirt van de VERSACE COLLECTION T-shirt black paint Zwart (90,96 euro) gewassen is merkte hij op dat er een letter miste op de achterzijde van het shirt. Hij vindt dit verschrikkelijk en wil het shirt eigenlijk niet meer dragen. Gemaild met Winkelstraat met het verzoek een oplossing voor dit kleine drama te geven. Snelle reactie. Op verzoek shirt teruggestuurd naar boutique. Zij gaven aan niets te kunnen betekenen. Heel jammer dat er geen verdere oplossing wordt geboden.
VerbeterpuntenZelf een oplossing geven en niet alles laten afhangen van de beslissing van een boutique. Er is nu helaas een ontevreden klant.
Pluspunten
Snelle gratis verzending! Op een top tijd!
VerbeterpuntenNvt
Beste Emma, bedankt voor je review. Erg trots zijn wij hier op! Nog een fijne dag. Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle verzending !
Goedemorgen Nienke! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Daar worden wij heel happy van! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Er was iets stuk ens is meteen opgelost Ik kan niet invoeren bij wie heeft mij geholpen megen.
VerbeterpuntenNee
Hi Stef! Bedankt voor je super review! Fijn dat de kwestie zo snel is opgelost! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Sorry ik had graag iets op te merken Maar helaas het is me niet gelukt super zo ga zo door dan wordt het alleen maar drukker Mvg Andre Berendsen
Verbeterpunten?????
Hi Andre! We will keep up the good work! Wij worden helemaal happy van jouw positieve review. Bedankt hiervoor. Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede service en brede collectie
Hi Sven, leuk dat je de tijd nam een review te schrijven. Wij zijn als jong bedrijf erg trots op het ontvangen van 5 sterren Wij wensen je veel plezier toe met wellicht je nieuwe aankopen. Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus van je bestelling en het wordt snel bezorgd!
Goedemorgen! Wat een top review. Dit waarderen we zeer! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Winkelstraat.nl is een eigentijdse, professioneel uitziende webshop met een goed aanbod van producten. De productpagina's zijn duidelijk en overzichtelijk met uitzonderlijke goede productfoto’s. In de beschrijving staat daarnaast de maat van het product en de lichaamslengte van het model die het product draagt op de foto. Dit geeft een goed beeld van het product en de pasmaat Het bestelproces is convenient en snel en de belofte om de volgende dag te leveren wordt nageleefd. Na ontvangen van het pakket (de volgende dag dus al!) verrast Winkelstraat met een kwaliteit die zich nu al onderscheid van andere webshops: de personal touch en oog voor detail. De dozen waarin de producten zijn verpakt zijn van hoge kwaliteit en zien er strak en professioneel uit. Eenmaal geopend word je verwelkomt met een handgeschreven persoonlijke note, een envelop met de bon en het product prachtig ingepakt in inpakpapier met een lint en een strik. Geweldig! De personal touch wordt doorgevoerd in de communicatie in de mails en op de website, wat de hele shopping ervaring zeer bijzonder maakt.
VerbeterpuntenIk had 2 Airforce jassen besteld, welke ieder van een andere distributiepunt zijn verzonden. Beiden kwamen in eenzelfde doos aan maar de ene was met de persoonlijke note en inpak papier en lint ingepakt, de andere niet. Dit maakte de ervaring voor mijn broer net wat beter en bijzonderder dan die van mij.
Hi Tom! Bedankt voor je uitgebreide review en het geven van 5 sterren. Wat zijn wij hier als jong team trots op! Hopelijk zien wij je snel terug op onze website. Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Werkt goed en snel af met bestellingen!
Hi Lennart! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Hier worden wij toch net iets vrolijker van. :) Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Net verpakt. Gewoon top
Hi Patricia, leuk dat je de tijd nam voor deze review. Hopelijk zien wij je dan snel terug. Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie kleding fijne korting, leuke merken en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen! Wat leuk dat je een review hebt geschreven en daarbij ook nog eens 5 sterren geeft aan ons. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook :). Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering! Kleding was prachtig verpakt en er zat een mooi handgeschreven kaartje bij. Ik ga vaker bestellen!
Hi Tanya! Bedankt voor je review! Hier worden wij heel erg blij van. Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
TOP!
Hi Lore! Jij bent TOP! Daarnaast vind ik het super leuk om te horen dat jij zo positief over ons denkt! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke website en snelle juiste levering! Goede info gekregen over het bestelproces en uiteindelijk een mooi artikel ontvangen. Top!
Goedemorgen! Wat leuk om te horen dat je zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad. Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, niet al te duur
VerbeterpuntenZijn er niet
Hi Bram! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Geniet van je dag! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit! Gewoon top!!
Goedemorgen! Bedankt voor de TOP review! Hopelijk zien we je snel weer terug op Winkelstraat.nl! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl
Goedemorgen! Bedankt voor de 5sterren! Groetjes, Kirsten team Winkelstraat.nl