Pluspunten
Snelle levering en duidelijk
Beste Henrico, bedankt voor de mooie 5 sterren review. Mvg, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mijn bestelling is in perfect staat aangekomen. Het was de volgende dag al in huis en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn shirt via Winkelstraat.nl
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten op gemerkt.
Beste Niels, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je shirt. Fijn weekend alvast, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Prima levering en uitstekend op de hoogte gehouden door het bedrijf.
VerbeterpuntenNvt
Beste Kevin, bedankt voor je review en mooie woorden, worden we blij van! We hopen je nog eens terug te zien op Winkelstraat.nl! Mvg, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie merken, voor een goede prijs
VerbeterpuntenMeer merken in het assortiment
Beste Manjo, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dit waarderen we zeer! Laura, namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel en klantvriendelijk! Ook groot assortiment met veel keuzes.
Hi Ruben! Wat fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen. Dat vinden we erg belangrijk. Hopelijk tot de volgende bestelling! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zoals je kunt al zien met mijn cijfer beoordeling dat ik jullie winkel helemaal top vindt. One of the best in Nederland, big brands & snelle levering, perfect wat een vrouw/man zoekt. Ik vind jullie winkel helemaal te gek. Nice brands & Mijn stijl. Thanks.
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik niets te melden. Ik winkel al best lang bij jullie en vind dat het steeds vooruit gaat, meer diverse high end brands. Dus gaat goed.
Hi! Wow wat een mooi compliment! Dankjewel dat je jouw ervaring met ons wilde delen. Dat waarderen we zeer. Veel plezier van je bestellingen en tot de volgende! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie service , had ook een fout tijdens mijn bestelling wat zo was verholpen waardoor ik het alsnog de andere dag binnen had !
VerbeterpuntenEnige tip die ik heb .. ga zo door!
Hi Andy! Wat fijn om te horen dat alles toch zo goed en positief is verlopen en ervaren. Dat vinden we heel fijn om terug te horen. Heel veel plezier van je bestelling! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenVoor mij zijn er geen verbeterpunten.
Hi Thom! Dankjewel voor je review. Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service, ik had een verkeerde maat besteld en het ruilen ging ook heel makkelijk. Ook altijd leuk om bij de bestelling een persoonlijk geschreven boodschap te krijgen. De bezorging was ook goed te volgen, heel handig. Al met al, top bedrijf!
Hi Camiel! Dankjewel voor je eerlijke en toch positieve review. Dat waarderen we zeer. Fout geleverde pakketen horen niet dus dat lossen we zo snel en goed mogelijk op. Fijn te horen dat dit jouw shopervaring bij ons niet negatief heeft beïnvloed. Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, supernetjes verpakt en persoonlijke aanpak
Hi Kristel! Wat leuk om te horen dat je zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad. Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke website Goede levering
Hi Max! Dankjewel voor je positieve review. Daar worden we erg blij van. Groetjes. Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenGeen idee
Hi Mark! Dankjewel voor je review. We proberen inderdaad zo snel en goed mogelijk te communiceren naar onze klanten. Mocht er dus iets zijn, neem gerust contact met ons op! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede service!!
VerbeterpuntenGeen
Hi Nicole! Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuk bedrijf. Bestelling wordt netjes verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Attent!
VerbeterpuntenGeen.
Hi Hellen! Dankjewel voor je positieve review. We zjin blij om te horen dat alles naar wens is verlopen! Hopelijk tot de volgende bestelling. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service , goed ingepakt en van goede kwaliteit. Ook als je ze opbeld willen ze gelijk een probleem oplossen zo snel Mogelijk. Goed bedrijf dus.
VerbeterpuntenVoorraad hebben, had een service gekozen dat ik binnen een dag alles zou krijgen, kreeg maar 1shirt binnen maar de volgende dag was de ander binnen opgelost dus.
Hi Diederik! Dankjewel voor je review en je feedback. We proberen altijd ons best te doen om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Mocht er dus iets aan de hand zijn, laat het ons weten. Wij pakken het graag meteen voor je op! Veel plezier van je bestelling. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een te leuke site, betrouwbaar en snelle service. Het wordt netjes verpakt en een hand geschreven old skool kaartje erbij. Hoe leuk is dat dan?!
VerbeterpuntenSucces met jullie jonge onderneming!
Hi Loena! Dankjewel voor dit mooie compliment. Dat maakt ons heel gelukkig. Heel veel plezier van je bestelling en hopelijk tot de volgende! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een topbedrijf met een supersnelle service. Bestelling 23.30 geplaatst de volgende dag rond 19 uur bezorgd. Zorgvuldig ingepakt. Kortom top
VerbeterpuntenGeen
Hi Fati! Dankjewel voor deze mooie review. Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Hi Lennart! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen voor deze review. Dat waarderen we zeer! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Echt super tevreden ! Kwaliteit product is super. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Ruilen geen probleem en alles gaat makkelijk en snel
VerbeterpuntenGa zo door
Hi Nicole! Wow, dankjewel voor deze review. Hier worden we echt heel blij van. Mocht er ooit iets zijn, lossen we het graag voor je op! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuke verpakking en mooie kleding
Hi Djina! Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je blij bent met ons aanbod. Veel plezier van je bestelling. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
mooie producten.
VerbeterpuntenTe laat en verkeerde product in huis gekregen. vervolgens door een fout van winkelstraat het geld teruggestort op mijn rekening tijdens mijn vakantie. Vervolgens meteen een antwoord krijgen dat er incasso aan te pas komt als ik niet meteen het geld terug stort terwijl je op vakantie bent. zeer slecht handelen dit.
Beste Rick, Het klopt inderdaad dat wij in eerste instantie een fout hebben gemaakt door het geld terug te boeken. Waarvoor nogmaals excuus! Echter neemt dit niet weg dat je een item in huis had waar je niet voor had betaald. Wij hebben jou hier meerdere malen via de mail en telefonisch over benaderd, maar je bleek niet bereid om mee te werken. Vandaar dat we na een ruime maand hebben besloten om de betaling uit handen te geven. We proberen altijd zo goed mogelijk met de klant mee te denken en ze te helpen waar we kunnen. Echter blijven wij een commerciële organisatie en zullen ook wij moeten zorgen dat alle financiële zaken netjes worden afgerond. Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede merkkleding, beste prijs.
VerbeterpuntenHelemaal top!
Hi Dante! Dankjewel voor deze mooie review. Wie weet, tot snel. Groetjes Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, mooi en netjes verpakt, gratis verzenden én retour, echt goeie service!
VerbeterpuntenGeen
Hi Nathalie! Wat fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen. Daar doen we natuurlijk hard ons best voor. Hopelijk tot snel en veel plezier van je bestelling! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie merken, collectie en een snelle service. Als het afwijkt word er tijdig en duidelijk gecommuniceerd. Als het pakket thuis komt zit het in een prachtige verpakking met persoonlijk kaartje.
VerbeterpuntenSite niet altijd up to date bij uitverkocht
Hi Nel! Dankjewel voor je mooie review en feedback. We doen er alles aan om onze site zo up to date mogelijk te houden! Mocht je daar ooit vragen over hebben, horen we dat natuurlijk graag. Hopelijk tot snel. Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goeie prijs kwaliteit verhouding , hebben een groot aanbod aan kleding en accessoires
Hi Robin! Dankjewel voor deze review. Leuk om te zien dat je zo blij bent met ons aanbod. Wij zijn daar ontzettend trots op! Groetjes, Luuk van team Winkelstraat.nl