Pluspunten
Lief handgeschreven briefje oogt heel persoonlijk, maar klachtafhandeling is alles behalve dat. Diep teleurgesteld.
VerbeterpuntenIk lees hier dat ik niet de enige ben die een verkeerd product heeft ontvangen. Ook ben ik niet de enige die niet blij is met het contact met Kim (haar naam staat niet op het lijstje). Ik heb verkeerde kleur schoenen ontvangen, zie foto, en vervolgens werd ik voorgelogen dat het wel de juiste kleur is want het zou immers de enige kleur zijn. Het zou rood ogen op de foto door lichtinval blabla.. Leugens! Bij de productdetails staat duidelijk dat het product rode effecten heeft en dat er meerdere kleuren beschikbaar zijn. Ik ben diep teleurgesteld want het was een cadeau voor mijn broertje. Erg slecht hoe ik als lastig persoontje werd behandeld terwijl ik alleen vroeg waar ik recht op heb! Ik heb ook schriftelijk contact opgenomen, geen reactie gehad. (Inmiddels langer dan een maand geleden)
Beste Elmas, Bedankt dat er de tijd is genomen om een review achter te laten. Zoals reeds uitgebreid via e-mail besproken, er is inderdaad een verkeerde schoen geleverd (blauwe details i.p.v. rood). Echter was de boutique hier in eerste instantie niet van op de hoogte en is dit niet na ontvangst gemeld, pas nadat de schoenen reeds waren gedragen. Hierdoor kon de boutique de schoenen niet zomaar meer retour nemen. Zij vonden de vergissing wel vervelend, waardoor zij alsnog een korting hebben aangeboden op de schoenen. Als de fout na ontvangst was gemeld, hadden de schoenen kosteloos geretourneerd kunnen worden en/of had de boutique schoenen graag omgeruild. Nogmaals excuses voor het ongemak, Laura namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het zijn de kleine dingen die het hem doen en dan bedoel ik het persoonlijke met de hand geschreven briefje wat er bij gedaan wordt.
Hi Brenda! Wat tof dat je zo blij met ons bent en je ons 5 sterren hebt gegeven! Dank je wel hiervoor! Het gaat inderdaad om de kleine dingen die het extra speciaal maken! We hopen je terug te zien in onze webshop Brenda! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer uitgebreid qua merken, voor ieder wat wils!
VerbeterpuntenGarantie kwesties afhandelen.
Hi Ramon! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het assortiment qua merken! Zo is er inderdaad voor ieder wat wils. We hopen je terug te zien in onze webshop Ramon en bedankt voor je mooie review! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super bedrijf ! Mooie spullen voor een goede prijs en de service is ronduit fantastisch. Super blij met alles, het ruilen , nieuwe items en de verpakking WOW !
Goedemiddag! Wauw, wat een mooie beoordeling! Dank je wel hiervoor! Wat tof dat je zo blij met ons bent! We hopen je terug te zien in onze webshop! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het is een goed bedrijf de site is duidelijk het is een site die je kan vertouwen ze sturen je mailtjes als je spullen onderweg zijn jullie hebben die dikke 10 verdiend ga zo door
Hi Jannick, Dank voor je mooie beoordeling! Hier worden wij blij van! We hopen je terug te zien in onze webshop Jannick! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke website, goede merken, snelle levering, en erg goed verpakt, om blij van te worden!
VerbeterpuntenN.v.t
Hi Eva! Dank voor je mooie beoordeling! Wat tof om te zien dat je zo blij bent met ons! Ik hoop dat je veel plezier hebt van je bestelling en dat we je terugzien in onze webshop! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Dikke 10 goede service zowel via mail en telefonisch.. Daarnaast worden de producten zeer zorgvuldig en netjes geleverd in de afgesproken levertijd die men zegt.. Over retouren kan ik niks zeggen daar nog nooit iets retour heb hoeven sturen..
Goedemiddag! Dank voor je mooie beoordeling! Dat horen we uiteraard graag! Geniet van je bestelling en we hopen je terug te zien in onze webshop! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik had Michael Kors gympen besteld maar ik had ze in een verkeerde kleur binnengekregen. Ik had ze opgebeld en mevrouw aan de lijn had de goede kleur voor mij apart gelegd. Mevrouw zei dat juiste kleur verzonden werd zodra mijn retourzending binnen was die ik afgelopen maandag (30-10-2017) heb meegegeven aan de UPS chauffeur. Gratis retournering wat veel bedrijven niet hebben en ik heb vanochtend al de goede kleur binnen gehad! (Nog geen week later). Mijn complimenten en ik raad Winkelstraat zeker aan!
VerbeterpuntenZorg dat de schoenen schoon zijn, want zag wel een aantal vlekjes. Voor de rest geen probleem want met een doekje en wat water was het weg!
Beste Shannan, Wauw, dank je wel voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! Hier worden wij blij van! Wat fijn dat het zo goed is opgelost met jouw verkeerd geleverde kleur schoenen. Dit is uiteraard heel vervelend, maar fijn dat het zo goed is opgelost! Nu genieten van je mooie Micheal Kors gympen! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie kleding van topmerken. Het is een feestje om het pakketje te ontvangen! Zo mooi en verzorgd ingepakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Hi Marjan! Wauw, dank voor je mooie beoordeling! Hier worden we blij van! Wat mooi om te horen dat het echt als een feestje voelde toen je het pakket in ontvangst nam! Zo horen we het graag. Hopelijk zien we je terug in onze webshop Marjan! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel geleverd en super mooi ingepakt!
Hi Cynthia! Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw snelle levering! We zien je graag terug in onze webshop! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super service, goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenBlijf zo verder doen
Hi Lieve, Wat tof dat je zo'n mooie beoordeling hebt achtergelaten over ons! Dank je wel hiervoor. We hopen je terug te zien in onze webshop! Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super snelle levering, heel tevreden.
Beste Martine, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons, daar worden wij blij van! We zien je graag terug in onze webshop Martine! Met vriendelijke groet Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenZorg dat je de juiste artikelen verstuurd en niet de verkeerde! Dit gebeurt vaker zoals te lezen is... Daarnaast ben ik zelf drukker met het artikel retour sturen en zorgen dat ik het juiste artikel ontvang waarbij communicatie er lastig is. Ik zal dan ook niet snel opnieuw bestellen met deze gang van zaken! (Gesproken met Kim maar staat niet in de lijst, deze was ook heel erg slecht te bereiken alleen wanneer het haar uitkwam!)
Beste Gijs, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te gegeven. Ik vind het heel jammer om te horen dat deze niet positief was en we lossen dit graag voor je op. Ik heb zojuist mijn collega Kim gesproken en zij gaf aan dat de boutique jouw bestelde jas op wilde sturen, nadat jouw ongewenste jas bij de boutique weer binnen was gekomen bij hun. Dit is een gebruikelijke procedure bij ons. Uiteraard is het heel erg vervelend dat je de verkeerde jas had ontvangen en je de communicatie als lastig hebt ervaren, excuses daarvoor! Mijn collega Kim is helaas ziek geweest, waardoor het zou kunnen dat je hiervan niet op tijd op de hoogte bent gehouden. Uiteraard hoort dit niet zo te gaan en had dit goed overgedragen moeten worden. Mij
Pluspunten
Hele goeie service en snel ook+ nog heel veel top merken
Goedemorgen Bendt, dank je wel voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de service en blij bent met onze merken! We zien je hopelijk snel terug op onze site. Groetjes Eline, namens het team van Winkelstraat.nl
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice medewerker, veel betaalmethode en mooie producten
VerbeterpuntenSpeciaal voor de snelle levering gekozen om een product €100,- euro duurder te kopen dan de aanbiedingen en gewoon toch nog 3 (werk)dagen later krijgen (donderdag bestellen, maandag leveren)... omdat de boutique vergeten was het op tijd in te pakken! voor 4 uur besteld is dus NIET de volgende dag in huis... verrassing weg, geld weg en plezier weg! Oplossing "De boutique geeft aan dat ze er helaas niks aan kunnen doen, wel begrijpen ze dat het erg vervelend voor je is" Ik zou hier persoonlijk veel strenger op zijn naar de aangesloten boutiques en in geval van een dergelijke situatie, een op kosten van de boutique andere verzend mogelijkheid aanbieden of een betere afhandeling verplichten van de betreffende boutique!
Pluspunten
Goede kwaliteit en de levering is supper snel! Het is ook echt met liefde ingepakt! Dit is de enige site waar mijn broertjes bestellen en ik dus nu ook :-D.
VerbeterpuntenVoor ons is er geen verbetering nodig wij zijn al blij met hoe het tot nu toe gaat.
Goedemorgen, dankjewel voor jou 5 sterren review. Te gek om te horen dat je zo tevreden over ons bent en dat je alleen nog maar via ons besteld! We'll love to see you three back at Winkelstraat.nl! Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Mijn vrienden, famulie en ik hebben al meerdere malen iets aangeschaft via Winkelstraat.nl. Omdat ik altijd zeer tevreden ben, heb ik mij de moeite genomen om deze review te schrijven. Dit doe ik enkel wanneer een organisatie in mijn beleving uitmuntend scoort. Ruim een week geleden heb ik een jas besteld die uiteindelijk helaas niet aan de verwachting voldeed. De procedure voor het retourneren van goederen is erg gebruiksvriendelijk ingericht door Winkelstraat.nl. Daarnaast ben ik erg tevreden over de dienstverlening, de communicatie en de gebruiksvriendelijkheid in het algemeen van de webshop. Bij de levering ontvang je een kaartje met daarop een persoonlijke boodschap, wat de levering extra speciaal maakt! Ik zou iedereen aanbevelen om via Winkelstraat.nl het benodigde product aan te schaffen! En alle medewerkers van Winkelstraat.nl, ga zo door!
VerbeterpuntenIk denk dat er voor iedere onderneming verbeterpunten zijn, de kunst is om de zogenaamde de klant niet de dupe te laten zijn van fouten/verbeterpunten. Wat mij betreft zijn jullie daar erg goed in, keep the good work up!
Goedemiddag Jelle, dankjewel voor jou uitgebreide te gekke review. Ten eerste wil ik je bedanken om de tijd te nemen voor deze beoordeling. Daarnaast vind ik het super leuk om te horen dat zowel jij, als je vrienden en/of familie via ons items aanschaft. Wat jammer om te horen dat jou jas in eerste instantie niet helemaal naar wens was. Wij proberen onze klanten in het retourneringsproces zo goed mogelijk te ondersteunen zodat jullie niet veel werk hoeven te doen. Te gek om te horen dat je dit zo waardeert. Mocht je ooit nog vragen/problemen ervaren bij ons op de site, staat ons service team altijd voor jou klaar! We zien jou en hopelijk ook jou vrienden en familie snel terug bij ons op de site. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstra
Goedemorgen Terina, dankjewel voor jou goede review. Top om te horen dat je zo tevreden over ons bent! We zien je graag terug bij ons op de site. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Super bedrijf! Online kan je makkelijk alles vinden! Mocht je eventuele vragen hebben kan je gerust een telefoonnummmer opzoeken op de website! Eenmaal gebeld krijg je een super vriendelijke werknemer aan de telefoon die tijd voor je neemt en helpt met eventuele vragen. Eenmaal besteld en het pakketje aangekomen voel je je helemaal fantastisch, het product ziet er helemaal uit zoals op de website! Goede kwaliteit wat je ook mag verwachtten. Kortom een super bedrijf met vriendelijke medewerkers! Zie hier onder een foto met daar bij een Shirtje van Reinders die van jullie website komt!
Hi Fabiënne, wat een super leuke review! Super bedankt hiervoor. Iedereen van ons team kreeg oprecht een lach op hun gezicht (inclusief ik zelf) op deze maandagochtend! Hier doet ons service team het voor: super leuke & tevreden klanten. Te gek om te horen dat je zo tevreden bent over onze site en service. En wat zie je er stunning uit op de foto zeg! We wensen je super veel plezier van je bestelde item and we'll love to see you back at Winkelstraat.nl. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Bedrijf is zeer goed georganiseerd. Kan er van op aan dat alle afspraken worden nagekomen. Daarnaast is de communicatie met de klant op orde, snelle reactie bij een vraag. Verder een goede kwaliteit aanbod van kleding.
VerbeterpuntenMisschien toch nog wat meer promotie want nog lang niet iedereen in mijn omgeving weet wat winkelstraat.nl is laat staan de koppeling met luxe kleding met een stijlvolle uitstraling.
Beste Kees, dankjewel voor jou leuke 5 sterren beoordeling! Te gek om te horen dat je zo tevreden bent over de organisatie binnen ons bedrijf. Daarnaast ook super fijn dat je onze service zo waardeert! We hopen je snel terug te zien bij ons op de site. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Helemaal top
Beste Jerie, te gek om te horen dat je zo tevreden over ons bent. 5 sterren op alle velden, daar streven wij naar! We'll love to see you back at Winkelstraat.nl. Tot snel! Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Een breed assortiment waar verschillende prijsklasse worden aangeboden. Besteld en volgende dag in huis!
VerbeterpuntenGepersonaliseerd aanbod in de nieuwsbrief op basis van artikelen die op de website worden bekeken/besteld.
Hi Jamie, super bedankt voor jou leuke review. Ook fijn dat je een tip hebt achtergelaten! We hopen je snel terug te zien op Winkelstraat.nl. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Uitstekende service, snel, ordelijk, mooie verpakking, klein extraatje, leuk briefje met persoonlijke tekst als klein bedankje voor de aankoop. Exact wat je zou verwachten als je een iets duurder product zou aankopen... Heel leuk, voor herhaling vatbaar, dankje wel Winkelstraat.nl!
Hi Ellen, super bedankt voor jou toffe review. Te gek om te horen dat je tevreden bent met onze levering en inpakservice. We wensen je super veel plezier van je item, en hopen je dan snel terug te zien bij ons op de site. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Snelle service en goede kwaliteit.
Goedemiddag, super bedankt voor jou 5 sterren review. Tof om te horen dat je zo blij bent met onze service en de kwaliteit van onze items. Tot snel bij ons op de site. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit van kleding. Bovendien ruim assortiment van de beste merken.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken!
Beste Matias, te gek om te zien dat je zo tevreden over ons bent. We proberen ons assortiment zo goed en exclusief mogelijk te houden. Te gek om te horen dat je onze snelle levering ook zo waardeert! We'll love to see you back at Winkelstraat.nl. Groetjes Nina, namens het team van Winkelstraat.nl.