Snelle goeden levering. Maten kloppen altijd wat aanbevolen wordt.

Snel gemakkelijk en eenvoudig

Bestelling ging makkelijk kreeg alle info die ik nodig heb en kwam vrij snel aan

Prima site

Goede ervaring, maar verzending is niet heel snel. Niks mis mee maar ook niet uitzonderlijk.

Snelle levering, indien nodig gratis retour, persoonlijk geschreven kaartje erbij in deze Corona tijden, super!

Ondanks alle vertragingen tijdens de COVID-19 heeft winkelstraat het voor mij mogelijk gemaakt om vanaf thuis te bestellen en dit binnen de beloofde verzenddata. Iets wat vele ze niet na kunnen doen.

Ik vertrouw deze recensies niet

Als ik de beoordelingen terugleest zijn alle positieve berichten met dezelfde soort/toon ( niet perfect Nederlands geschreven), ik heb het idee dat dit door 1 en dezelfde persoon is geschreven, ik wilde schoenen van €400 bestellen maar doe dit toch maar niet, let goed op waar je besteld!!!

Snel geleverd en top kwaliteit schoenen!

Goed!

Snelle Service!

Zelfs in Coroma tijd supersnel geleverd!

helemaal prima

snel geleverd producten goed

Goede snelle levering, ook een heel overzichtelijke bestelling waarin alles duidelijk aangegeven staat.

Perfectie

Perfect best beter dan alles

Kortingsactie’s en snelle verzending

Overzichtelijke webshop en snelle verzending

Tot in de puntjes verzorgde service!

Super goed

Goede service en alles word duidelijk aan gegeven in de mails

Snelle service !!!

Top service super bedrijf

Top ervaring

Snelle levering ondanks de coronatijden

Schandalige ervaring

Schandalige ervaring. Ik bestel heeeeeel veel online en dat gaat altijd goed bij elke webshop. Waar andere mensen bang zijn voor online doe ik alles online. Nu was een truitje hier bij winkelstraat in de aanbieding van Drykorn. Het truitje koste toch nog 90 euro. Ik mocht het thuis ontvangen en het zag er schandalig uit (vlekken en haken getrokken). Ik heb het direct terug in verpakking gedaan en retour gezonden. Niet eens zelf aangetrokken, want waarom ook, op deze manier wil ik geen nieuw truitje kopen. Dus ik verwacht ook correcte afwikkeling en had geen geen idee dat er wellicht iets slecht afgehandeld zou worden. Ik heb het ook dezelfde dag nog retour gezonden. Nu krijg ik na weken bericht dat de boutique niet kan waarderen hoe de retour ontvangen is met vlekken!!!! Schandalig!!! De klanten laten opdraaien voor je eigen slechte product!!! En erger nog eigenlijk hopen dat de klant het artikel ‘gewoon ‘ zou accepteren. Nu krijg ik dus mijn aankoopbedrag niet terug want het artikel dient gereinigd te worden en dat wordt nu verrekend. Ik kan niet bewijzen dat ik keurig ben en niet fout met het artikel heb gedaan. Winkelstraat ziet mij nooit meer terug! Schandalig behandeling van klanten! Door jullie gaan mensen dus niet meer online kopen!

Puur platform, geen bemiddeling!

Winkelstraat.nl is alleen maar een platform, indien iets niet goed gaat ligt het aan de winkel. In de voorwaarden staat dat zij dan bemiddelen, maar het enige wat zij doen is een kortingsbon aanbieden van 7,50. Verkeerde schoenen worden geleverd, vervolgens zegt men de juiste op te sturen maar die komen niet. Alleen vervanging aangeboden tegen de volle prijs en niet de prijs met korting. Verschil van 40 euro! Zeer slechte service!

Perfect servies top merken ;)

Ik bestel al meer dan 2 jaar bij winkelstraat ik heb nog nooit een probleem gehad met de bestelling word netjes geleverd nooit problemen met retourtjes

Gewoon kopen.

Ik vind het super lekker zitten Past precies goede kwaliteit Ik vind de hanger niks Maar maakt niet uit! Ik draag de pet altijd Het is gewoon de perfecte aanrader!

Snelle levering van een mooi sneaker

Via WhatsApp houden ze je op de hoogte van status verzenden.

Goede kwaliteit

U heeft de kleding wat mijn zoon leuk vind we kennen de site pas net en nu al tevreden

Super fijn winkelen

Alle merken op 1 site! Snelle levering

ALLES WAS UITSTEKEND!!!

Mijn bestelling was op de afgesproken tijd geleverd. De verpakking was zeer netjes. De kwaliteit van mijn bestelling was top! Deze site is zeker een aanrader en ik ben er ook zeker van om hier nog eens wat te bestellen!

Goed op de hoogte gehouden wannneer mijn pakketje binnen zal komen Snelle levering Goeie kwaliteit Netjes geleverd

De Limiet 19

4131NR Vianen