Perfect dit

Service was top kreeg ook een appje enzo als er nog vragen waren.

Overzichtelijke site met snelle levering

Overzichtelijk, snelle levering, goede kwaliteit, veel aanbod

Mooie kleding

Goede servies, vluggen levering... En correct!

Duidelijk, snel en makkelijk!

Makkelijke site, direct bevestiging met de mogelijkheid om de bestelling tot aan de deur op te volgen

Ik heb een topervaring met winkelstraat door goed overzicht snelle bezorging en de goedkope prijzen

Ik vindt dit persoonlijk een hele fijne webshop omdat het een goed overzicht is van kleren goede filters goedkope prijzen veel sales snelle bezorging en het vragen over mijn ervaring als ik bestel via winkelstraat word ik als een belangrijk persoon behandeld en word er veel tijd in me gestoken dankjewel!

Goede ervaring betrouwbaar snelle en supergoede service

Goede snelle service

Mooie merken zeer snelle service

Top levering

Hele snelle levering, duidelijke info

Snelle levering...Leuke handgeschreven (waar zie je dat nog) kaartje erbij en mooi ingepakt...TOP 👍🏼

Ondanks alles heb ik mijn bestelling de volgende dag mogen ontvangen! Ik ben zeer tevreden en alles is boven verwachtingen! Echt helemaal top!

Goede service, snelle levering, overzichtelijke site en voor de laagste prijs! Al met al top. Kom zeker vaak terug om bij winkelstraat te kopen

Super luxe mode en snelle levering tevens retour...

Ik kwam hier op een dag terecht na surfen op het net ...ik heb de hele avond zitten staren en denken naar de site omdat ik geen keuze kon maken....bij vragen werk ik super snel geholpen...en de levering was top.....het retour ging ook zo soepel....dus als er nog mensen zijn die ooit zeggen dromen bestaan niet zeg ik....www.winkelstraat.nl

Was heel goed.Snelle levering.En netjes afgeleverd

Leuke kleding, goede service

Super leuke kleding en het is goed geregeld met het verzenden en retourneren.

Heel erg goed

Hele snelle en goede bezorging, en een prima site/service

Betrouwbaar en snel

Snel, correct en zelfs retourneren van aankoop soepel en eveneens betrouwbaar. Snelle reactie over terugbetaling.

Toppie

Jah gwn top site die winkelstraat zoveel keuzes uit allerlei topmerken je ziet mooie dure spullen maar ook mooie minder dure spullen dus ben helemaal tevreden met winkelstraat Ga zo door mvg Bouyaouzan N

SUPERTOP

Ik bestel al jaren bij winkelstraat altijd op tijd bezorgd en altijd netjes ingepakt gewoon weg top

Altijd super snel binnen, leuke verpakking en goede service bij klachten en opmerkingen! :)

Super geregeld en verzorgd!

Goed op de hoogte gehouden over verzending en tijd van afleveren. Met veel zorg ingepakt, echt cadeautje om zo je bestelling te krijgen

Goede service en assortiment

Goede service en uitgebreid assortiment

Snelle levering en persoonlijke benadering!

Alles is zeer netjes geregeld. Een persoonlijk berichtje met naam genoemd om te laten weten dat het product onderweg is. Eenvoudig te retourneren en te ruilen. Het geld was snel terug gestort en het artikel wat geruild moest worden was direct weer toegestuurd. Alleen maar positief eigenlijk.

Goeie service, snelle levering

Ik kreeg snel een track en trace code en bevestiging en brede assortiment

Top jurk,helemaal goed!

Vlotte bezorging en keurig op tijd!

Heel tevreden!

Zeer Tevreden!