Staat op de website voor 16 uur besteld volgende dag in huis, nou heb woensdag wat besteld en zaterdag avond wacht ik nog op mn pakje , gemaild maar winkelstraat , zeggen we zijn ervan op de hoogte van de situatie , nou ik niet en wacht nog steeds op waar mn trui is !!!!
Hi Mark, dat klinkt niet zoals het hoort te gaan! Mijn collega Danee neemt hierover contact met je om het een en ander goed te maken. Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd. Goed en met aandacht verpakt. Helaas was het niet mijn maat, maar na terugsturen stond het bedrag in no time weer op mijn rekening
Hi Brenda, dit is waar wij het voor doen, bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuke producten en word snel geleverd.
Hi Kookai, 5 sterren? Daar doen we het voor! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het word snel geleverd, leuke verpakking werd er helemaal blij van toen ik mijn bestelling binnen kreeg! Het terug sturen/ruilen blaadje is ook super handig dikke plus punten daarvoor, geen een bedrijf gezien die zoiets heeft! Het ziet er verzorgd uit, website is ook super handig en overzichtelijk! Mijn eerste bestelling was een geslaagde bestelling
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten!
Hi Sterre, wat ontzettend leuk dat je de tijd hebt genomen om dit over ons te schrijven. Jij maakt onze dag! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
In een woord: WAARDELOOS!
VerbeterpuntenAls jullie aangeven dat jullie iets op voorraad hebben en aangeven dat het onderweg is. Kom dan niet aan dat het product opeens is uitverkocht! Terwijl het product onderweg was. En vervolgens is mijn winkelmandje op de site vol met het product wat ik besteld heb
Beste Sharon, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met Winkelstraat.nl. Dit is uiteraard nooit onze bedoeling geweest. Helaas heeft de boutique, waar jij de bestelling via ons hebt geplaatst, pas na het plaatsen van de bestelling aangegeven dat deze niet leverbaar was. Nogmaals onze excuses hiervoor. Ik zie dat wij je via de mail al een kortingscode toe hebben gestuurd. Mocht je deze gebruiken, dan kan je altijd vooraf even contact met ons opnemen. Wij nemen dan even contact op met de desbetreffende boutique om er zeker van te zijn dat het item wordt verzonden. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling via de mail. Alles werd op tijd verstuurd en had het dus ook al snel binnen. Echt een aanrader!
VerbeterpuntenGeen aanmerkingen
Hi Rowena, bedankt voor deze review, hier worden wij helemaal happy van! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
Hi Dilyala, wat een top review, bedankt! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik bestel hier vaak en er is nooit iets mis of fout maar netjes in orde en op tijd
VerbeterpuntenGa zo door!
Hi! Wat een top review, hier worden wij happy van! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering & mooie kledings merken
Beste Roy, bedankt voor de 5 sterren! Wat leuk dat je een foto hebt bijgevoegd van de bestelling. Namens Winkelstraat.nl wensen we je nog veel plezier van de bestelling!
Pluspunten
Ik heb nu voor het eerst besteld hier en ben super tevreden! Snelle levering en duidelijke communicatie. Groot assortiment, veel merken! Ik heb de nieuwsbrief in de gaten gehouden en daardoor leuke korting gescoord!
VerbeterpuntenNu nog geen!
Beste Diana, wat fijn om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. Hier doen wij het allemaal voor. Hopelijk tot snel! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Geen
VerbeterpuntenGister middag bij dit bedrijf besteld omdat ik morgen op vakantie ga en wou dus het pakket vandaag binnen hebben. Ik was ruim 2 uur voor het aangegeven tijdstip op de website om het de volgende dag binnen te krijgen. Om 13:17 kreeg ik een mail dat het pakketje op dat moment werd ingepakt en dus ook de volgende dag geleverd zou worden. Ik was nieuwsgierig en ging kijken bij UPS om te kijken of ik een tijd kon zien van levering. Er stond niks bij dus heb meteen Winkelstraat gebeld. Het pakketje bleek pas na 17:00 ingepakt te worden en UPS kwam om 16:00 al ophalen dus het pakketje was te laat ingepakt... Dat terwijl ik de volgende mail om 13:17 binnen kreeg: We zijn er bijna. Je bestelling wordt nu ingepakt door de boutique en komt met de bezorger zo snel mogelijk naar je toe. Klik op de onderstaande knop om het pakket te volgen. Na dit te horen zei ik dus al dat ik dit niet vind kunnen aangezien zij duidelijk op de website plaatsen dat als je het voor een bepaald tijdstip besteld je het morgen binnen hebt ik had ook nog eens ruim van te voren besteld... Het meisje aan de telefoon kon niks doen en daar blijft het bij. Ik dus op vakantie morgen maar zonder mijn jas ter waarde van €250,-. Als je je beloftes niet kan nakomen zet ze dan ook niet op de website. Bestelling: #401293465
Pluspunten
Goed bevoorraad, overzichtelijke site, snelle levering, keurig ingepakt
Hi Kitty, van deze review worden wij helemaal happy! Ontzettend bedankt! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alle merken en goeie winkels in het assortiment, scherp geprijst en geeft leuke alternatieven wanneer je kleding aan het bekijken bent. Verder goeie service wanneer er iets mis is met de kleding of bij retour
Hi Bram, wat een mooie review over Winkelstraat.nl, dank hiervoor. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Kan geen negatief punt benoemen.
VerbeterpuntenVerbeterpunt zou kunnen zijn dat er al een retoursticker zit in plaats van dese uit te hoeven printen. Echter is dat gemakzucht maar zal zeker gewaardeerd worden.
Pluspunten
Alleen maar goede punten heb er niks op aan te merken verde top bedrijf
VerbeterpuntenGeen vind het super hoe snel het werd de zelfde dag nog bezorgd
Hi! & wij vinden deze review super! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle bezorging en prachtig verpakt
Hi Gabe, bedankt voor deze 5 sterren review! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede levering en een goede optie om je product te wisselen.
Beste Tygo, bedankt voor deze mooie woorden over Winkelstraat.nl. Hopelijk tot snel! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering,goede kwaliteit netjes afgeleverd.het retourneren gaat ook prima.niet laat aangekomen
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor deze winkel.alles is perfect!
Hi! Perfect? Beter kan niet! Hier worden wij blij van. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Winkelstraat.nl heeft altijd hoge kortingen op topmerken, snelle levering en goede service
VerbeterpuntenHet kan soms misleidend zijn als een lagere prijs alleen maar geld bij één maat. Misschien kan dit aangepast worden op de website
Hi Jesse, een 10? Ontzettend bedankt! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Als een item niet goed is kan je hem zonder probleem retouren
VerbeterpuntenHelemaal niks ga zo door!
Hi Kevin, wat een TOP review, bedankt hiervoor. Groetjes, team Winkelstraat.nl